Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-11, 08:37   #411
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
wzielam tak na probe biale w kropeczki 74/80 a te w paski (szaro-niebiesko-granatowo-fluozolte hehe) 86-92. jeszcze ich nie odpakowalam. na pierwszy rzut oka sa bardzo cienkie i chyba będą mocno przeswitywac :P były tez te grubsze i droższe, ale to takie typowe zimowe, wiec zrezygnowałam.
są cienkie, ale nie prześwitują. Wiktor tylko takie cienkie nosi, tych grubych frote nie lubimy. Obciskają nam nóżki

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
w sobote kupiłam kilka, ale raczej takie wykończeniowe, bo nic mi się nie podobalo :P wole kupic gdzie indziej pewnie w piątek lub sobote kolejna wyprawa. gdybym w końcu przekonala się i wsiadła za kierownice byłoby latwiej. a tak jestem uzalezniona od swojego kochanego szofera :P
eeee masz prawko i się boisz jeździć ? musisz się przemóc.. jak widzę ile sierot jeździ po polskich drogach to załamać się można.. na pewno nie będziesz gorsza od nich
Sama nie jestem mistrzem kierownicy i boję się jeździć po nieznanych dużych miastach, ale staram się chociaż nie utrudniać jazdy innym.
Bierz kluczyki, pakuj Nelcie i wsiadaj za kierownicę !
Czekamy w takim razie na nowy wiosenny katalog

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość

szkoda tylko że KOłobrzeg, bo raz że daleko, dwa,ze tam gnojków młododcianych dużo szukam jakiejść emeryckiej miejscowości

2.i oczywiście ogon w buzi ale ma śliczne włosy

3.Dobranoc , dlaczego aj jeszcze nei śpię
w tym hotelu gnojków nie spotkasz
2. obowiązkowo. Ogon powinien być z nieprzemakalnego materiału, bo ciągle z niego kapie
3. codziennie rano sobie obiecuję : "jutro idę spać o 22"
niestetty nie wychodzi
Cytat:
Napisane przez megusia87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U nas dziś deszczowo... Wybieramy się do Ikei
Lista zakupów zrobiona, TŻ chyba fiknie przy kasie

Mam wgraną aplikację ikea w telefonie, super sprawa, można przejrzeć cały asortyment i stworzyć listę zakupów. Ponadto podaje ona ile sztuk jest na stanie, łączy się bezpośrednio ze stanem magazynowym w wybranym sklepie, a jak coś jest w samoobsługowym to też zaznacza
Polecam, zerknijcie sobie

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
super ! udanych zakupów. Szkoda,że nie wiedziałam o tej aplikacji jak jechaliśmy. Ale i bez tego mieliśmy wytrzeszcz przy kasie

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora