2014-02-11, 08:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez diabli
wzielam tak na probe biale w kropeczki 74/80 a te w paski (szaro-niebiesko-granatowo-fluozolte hehe) 86-92. jeszcze ich nie odpakowalam. na pierwszy rzut oka sa bardzo cienkie i chyba będą mocno przeswitywac :P były tez te grubsze i droższe, ale to takie typowe zimowe, wiec zrezygnowałam.
|
są cienkie, ale nie prześwitują. Wiktor tylko takie cienkie nosi, tych grubych frote nie lubimy. Obciskają nam nóżki 
Cytat:
Napisane przez diabli
w sobote kupiłam kilka, ale raczej takie wykończeniowe, bo nic mi się nie podobalo :P wole kupic gdzie indziej  pewnie w piątek lub sobote kolejna wyprawa. gdybym w końcu przekonala się i wsiadła za kierownice byłoby latwiej. a tak jestem uzalezniona od swojego kochanego szofera :P
|
eeee masz prawko i się boisz jeździć ? musisz się przemóc.. jak widzę ile sierot jeździ po polskich drogach to załamać się można.. na pewno nie będziesz gorsza od nich 
Sama nie jestem mistrzem kierownicy i boję się jeździć po nieznanych dużych miastach, ale staram się chociaż nie utrudniać jazdy innym.
Bierz kluczyki, pakuj Nelcie i wsiadaj za kierownicę !
Czekamy w takim razie na nowy wiosenny katalog 
Cytat:
Napisane przez karota11
 szkoda tylko że KOłobrzeg, bo raz że daleko, dwa,ze tam gnojków młododcianych dużo  szukam jakiejść emeryckiej miejscowości
2.i oczywiście ogon w buzi  ale ma śliczne włosy 
3.Dobranoc , dlaczego aj jeszcze nei śpię
|
w tym hotelu gnojków nie spotkasz 
2. obowiązkowo. Ogon powinien być z nieprzemakalnego materiału, bo ciągle z niego kapie 
3. codziennie rano sobie obiecuję : "jutro idę spać o 22"
niestetty nie wychodzi
Cytat:
Napisane przez megusia87
Dzień dobry
U nas dziś deszczowo... Wybieramy się do Ikei 
Lista zakupów zrobiona, TŻ chyba fiknie przy kasie
Mam wgraną aplikację ikea w telefonie, super sprawa, można przejrzeć cały asortyment i stworzyć listę zakupów. Ponadto podaje ona ile sztuk jest na stanie, łączy się bezpośrednio ze stanem magazynowym w wybranym sklepie, a jak coś jest w samoobsługowym to też zaznacza 
Polecam, zerknijcie sobie
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
super ! udanych zakupów. Szkoda,że nie wiedziałam o tej aplikacji jak jechaliśmy. Ale i bez tego mieliśmy wytrzeszcz przy kasie
|
|
|