2014-02-11, 16:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez wewillrockyou
skończyłam pranie i prasowanie  chwalę się!
|

Mara mam nadzieję, że szybko się pozbędziesz tego dziadostwa 
Cytat:
Napisane przez teQiba
To tak jak ja 
Ja juz w ogole mam super umowe bo na czas nieokreslony - ale wiadomo na kazdego znajdzie sie paragraf 
|
Dokładnie
Cytat:
Napisane przez amelka2006
Witam Was w ten pochmurny dzień.
Dzwoniłam dziś do zaufanego gina do Wrocławia, żeby mu przeczytać moje wyniki. No i mnie zasmucił. Powiedział, że za tydzień mam powtórzyć te badania, bo to może jednak być początek cholestazy, skoro tak bardzo się drapię.
|
No to przesyłam żeby się Ciebie żadna cholestaza nie trzymała
Cytat:
Napisane przez tygrysek83
Na moje stanowisko już kogoś znaleźli :/ i to podobno z lepszym doświadczeniem niż moje... Pocieszam się o tyle, że pracuję w takim molochu, że najwyżej znajdą mi stanowisko w innym dziale. Kasa i tak musi zostać taka sama 
|
Na moje też ,ale dziewczyna bez doświadczenia, więc nie ma mocy żeby dała radę mojej wiedzy 
Cytat:
Napisane przez virginia
I dostałam dwie pozytywne wiadomości (wreszcie!).
O 17 mam gina, trzymajcie proszę kciuki!
|
 za wiadomości
i za wizytę
Cytat:
Napisane przez Trisdom
Jutro ide na wizyte, ale pojade metrem, bo mała strasznie sie wkurza, jak jeżdżę samochodem- nie pasuje jej pozycja i od razu sie skurcze pojawiają, więc wole nie ryzykować.
|
Co Ty mówisz? Ja sie czuję bosko za kierownicą 
Wczoraj mnie dwie osoby pytały czy przyjechałam sama samochodem 
Cytat:
Napisane przez Ela87
Co do górki, to uważam to za zły pomysł. Takie dziecko nie daje Ci spać, sra, płacze i jest niepotrzebne, więc jak pójdziesz na górkę, puścisz wózek, to myślisz, że pobiegniesz za tym wózkiem  ?? Ja pewnie powiedziałabym tylko "ups"  mało motywujące do biegania 
|
Moje dziecko takie nie będzie... kupa będzie pachniała wanilią - już to tutaj było załatwiane, płakanie i sranie tylko jak będę miała przerwę od wizażu, a dziecko mi potrzebne, bo jak nie będzie mi się chciało sprzątać powiem, ze muszę się Małym zająć.
Marzenia  
Cytat:
Napisane przez Ela87
Aż sobie popłakałam  Żeby się czymś zająć powyrzucałam wszystko z komody i tyle. Leży sobie wokół mnie wszystko i czeka, aż to poukładam, ale nie mam pomysłu, bo muszę pomieścić, Olę, tzta i wszystko w jednej komodzie 
|
Popłacz jak masz potrzebę, ulży Ci 
Mój patent na układanie - ciuchy TŻ w worki próżniowe i na strych on jest tak rzadko w domu, nie potrzebuje tyle co ja 
Cytat:
Napisane przez kate1623
.Powinnam coś ogarnąć bo jutro przychodzi ksiądz 
|
Może jakieś egzorcyzmy nad Majką? 
A kiedy masz teraz ktg?
Cytat:
Napisane przez mmhym
Elunka, przedtem jakoś usunęło mi się Twoje pytanie. Napady bólu przeszywającego i nie dającego się ukoić  mam w nocy i nad ranem, bolą głównie palce serdeczne i środkowe. W ciągu dnia ręce są trochę obolałe i lekko sztywne i ścierpnięte mam opuszki palców. A u Ciebie jak to wygląda?
|
Prawa ręka tylko z rana, jak rozruszam jest ok.
Lewa tragedia - głównie palce środkowy, trochę serdeczny i wskazujący. Cały dzień boli. Od 2 dni ból mnie budzi ok 5-6 rano. Podobnie jak u Ciebie wszystko
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|
|
|