Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-11, 16:06   #689
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou Pokaż wiadomość
skończyłam pranie i prasowanie chwalę się!

Mara mam nadzieję, że szybko się pozbędziesz tego dziadostwa

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
To tak jak ja
Ja juz w ogole mam super umowe bo na czas nieokreslony - ale wiadomo na kazdego znajdzie sie paragraf
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Witam Was w ten pochmurny dzień.
Dzwoniłam dziś do zaufanego gina do Wrocławia, żeby mu przeczytać moje wyniki. No i mnie zasmucił. Powiedział, że za tydzień mam powtórzyć te badania, bo to może jednak być początek cholestazy, skoro tak bardzo się drapię.
No to przesyłam żeby się Ciebie żadna cholestaza nie trzymała
Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość

Na moje stanowisko już kogoś znaleźli :/ i to podobno z lepszym doświadczeniem niż moje... Pocieszam się o tyle, że pracuję w takim molochu, że najwyżej znajdą mi stanowisko w innym dziale. Kasa i tak musi zostać taka sama
Na moje też ,ale dziewczyna bez doświadczenia, więc nie ma mocy żeby dała radę mojej wiedzy

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość

I dostałam dwie pozytywne wiadomości (wreszcie!).
O 17 mam gina, trzymajcie proszę kciuki!
za wiadomości
i za wizytę

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Jutro ide na wizyte, ale pojade metrem, bo mała strasznie sie wkurza, jak jeżdżę samochodem- nie pasuje jej pozycja i od razu sie skurcze pojawiają, więc wole nie ryzykować.
Co Ty mówisz? Ja sie czuję bosko za kierownicą
Wczoraj mnie dwie osoby pytały czy przyjechałam sama samochodem
Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

Co do górki, to uważam to za zły pomysł. Takie dziecko nie daje Ci spać, sra, płacze i jest niepotrzebne, więc jak pójdziesz na górkę, puścisz wózek, to myślisz, że pobiegniesz za tym wózkiem ?? Ja pewnie powiedziałabym tylko "ups" mało motywujące do biegania
Moje dziecko takie nie będzie... kupa będzie pachniała wanilią - już to tutaj było załatwiane, płakanie i sranie tylko jak będę miała przerwę od wizażu, a dziecko mi potrzebne, bo jak nie będzie mi się chciało sprzątać powiem, ze muszę się Małym zająć.

Marzenia
Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

Aż sobie popłakałam Żeby się czymś zająć powyrzucałam wszystko z komody i tyle. Leży sobie wokół mnie wszystko i czeka, aż to poukładam, ale nie mam pomysłu, bo muszę pomieścić, Olę, tzta i wszystko w jednej komodzie
Popłacz jak masz potrzebę, ulży Ci
Mój patent na układanie - ciuchy TŻ w worki próżniowe i na strych on jest tak rzadko w domu, nie potrzebuje tyle co ja

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
.Powinnam coś ogarnąć bo jutro przychodzi ksiądz
Może jakieś egzorcyzmy nad Majką?
A kiedy masz teraz ktg?

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Elunka, przedtem jakoś usunęło mi się Twoje pytanie. Napady bólu przeszywającego i nie dającego się ukoić mam w nocy i nad ranem, bolą głównie palce serdeczne i środkowe. W ciągu dnia ręce są trochę obolałe i lekko sztywne i ścierpnięte mam opuszki palców. A u Ciebie jak to wygląda?
Prawa ręka tylko z rana, jak rozruszam jest ok.
Lewa tragedia - głównie palce środkowy, trochę serdeczny i wskazujący. Cały dzień boli. Od 2 dni ból mnie budzi ok 5-6 rano. Podobnie jak u Ciebie wszystko

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora