Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-11, 20:28   #3036
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

o Jezusie, ale mi net zamula
i na dodatek rano dziec wykorzystał chwilowo właczony komputer i pozmniejszał mi wymiary liter i teraz za cholere nie moge powiększyc lupa by mi sie przydała

wiadomosci z frontu- dzis dzien całkowitej nieodkładalnosci, do tego marudziec stopnia najwyzszego i nożnowisizm totalny, padam na pyszczek a moja psycha idzie sie własnie powiesic

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość

Dobrze, że nie Twoja
Co do grających zabawek - ostatnio wyczerpała sie bateria w grającej żabie. Julia chwyciła żabę, rzuciła o podłogę, zacisnęła pięści, a potem żeby rozładować złość, podążyła "zakazanym szlakiem" - specjalnie poszła dotykać i szarpać rzeczy, których jej nie wolno - czyli walnęła obudowę komputera, urwała listek draceny i ściągnęła osłonkę przy kolumnie. Ja tylko zapytałam, czy ulżyło
tez niezła aparatka z Julki stworzyliby z Bartulem tandem siejacy totalne zniszczenie
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

3 godziny noszenia ? czułaś swoje ręce?
rece tak, ale kręgosłup wołał o pomstę do nieba no bo jednak 10,5 kg Bartula w osprzęcie zimowym swoje wazy

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

a i zapomniałam.
podchodzi do mnie facet i mi mówi, że CHYBA ma syna w podobnym wieku do mojej córki i szuka czegoś dla niego. to się pytam ile ma syn a on, że CHYBA jakieś 8 miesięcy to się pytam jaki rozmiar nosił, on że nie wie bo widział go 3 miesiące temu. no nóż się w kieszeni otwiera normalnie
znam z autopsji jednego takiego teraz mija drugi miesiac a sie nawet smsem nie zapyta, a gon sie leszczu
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
No ja wlaśnie też się zastanawiam. Na razie tłumaczę to tym, że oglądając na raty, nie złapałam klimatu. Ale ja się pewnie nie znam, ja lubię filmy tylu "Love Actually" czy "Dirty Dancing"
koooooooooooocham Dirty Dancing
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

a w ogóle gdzie przodowniczki pstów się podziały? lady, charlizz, cala, aska ???
z Charlizz kiedys romawiałam, mówiła, ze bywa i czyta ale wbic sie nie moze Lady biega, a Cała wsiąkła jak śliwka w kompot
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
hello,
byłam dziś z Ola na szczepieniu. Powiem Wam tylko, że waży 9kg i ma 84cm wzrostu, lol

idę sprzątać, poki diabeł drzemie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o jestes, wywołała Cie Ewulka ale kulura, ani me ani be, tylko wpadasz i wypadasz
Ola jak modelka, chyba Kubulencjusz Pstryniowy pasowałby jej wzrostem
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
U nas dzis swieto, tz mial wolne, wiec rodzinnie spedzalismy dzien.
o kurka siwa, nie przywitałam sie nawet

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2014-02-11 o 21:26
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora