Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-11, 23:25   #4114
cikulada
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
aaa to ja w sumie trochę podobne do waszych, ten sam element
może ta moja by Ci pasowała?
Wiesz co, całkiem możliwe że wezmę pod uwagę taką bransoletkę jak Twoja tyko obawiam się tego zapięcia. Ładnych parę lat temu miałam bransoletkę która miała takie samo zapięcie i ciągle mi się odpinała także przestałam w niej chodzić bo bałam się że ją zgubię i nie chcę w razie czego znowu tego samego przerabiać na weselu...

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
dziewczyny, dzięki za miłe słowa o kolczykach mi też się bardzo podobają, ba!, ja akurat w nich jestem zakochana
muszę Was jeszcze podpytać o jedną rzecz: czy wszystkie planujecie zakładać bransoletki? ja planowałam mieć tylko kolczyki, no i obrączkę z pierścieniem, naszyjniki odrzuciałam ze wzg. na zabudowanie koronką góry sukienki i praktycznie zerowy dekolt a o bransoletce w ogóle nie myślałam
Ja będę mieć zarówno kolczyki jak i bransoletkę bo podobnie jak hihihi czułabym się trochę łyso i niekompletnie ubrana Na co dzień noszę same kolczyki i dlatego w dniu ślubu chcę mieć na sobie coś więcej

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora