Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-07, 12:02   #5200
bebe97
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007

Shemreolin, nie przejmuj się tak Łukaszem uwierz mi, że jak tylko sie Oskar urodzi, to będzie przy nim tatusiował jak trzeba i to bez pomocy żadnych książek

Ja kiedy wróciłam ze szpitala, to od razu wyszłam z psem, zostawiłam męża i Marcelka któremu trzeba było zmienić pieluchę. Wróciłam i mały był przewinięty. Pielucha zbyt luźno zapięta, ale co tam Minął miesiąc i Artur robi przy synku wszystko: wstaje w nocy, przewija, przebiera, kąpie i chodzi na spacery. Jak mówił, że czegoś nie umie, to odpowiadałam, że mnie tez tego nikt nie uczył. W końcu sam sie wziął za Język niemowląt, a jako świeży tatuś i temat jest na czasie, był naprawdę książką zainteresowany
wszystko przychodzi z czasem. Mężczyznom nieco trudniej, bo brak im wyobraźni, ale chłop jak chce (i musi) to potrafi. Twój Łukasz z pewnością tez nie jest inny

A ze sprzątaniem, łazienki czy jakiegokolwiek innego pomieszczenia u nas tak samo. Posprzątaj w łazience - mówię. Posprzątałem - mówi on. A umyłeś lustro?-pytam. Nie kazałaś - pada odpowiedź

Powodzenia, dziewczyny! Rozmnażajcie się zdrowo i wypoczywajcie przed porodem na maxa bo potem przespać ciągiem 4 h to dopiero wyczyn...
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora