Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-12, 11:54   #3625
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Heroinko a nie jestes Ty poprostu najzwyczajniej w swiecie w ciąży??
Taaaa, od kilku miesięcy? Nie, to nie to

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45107523]Hej. Ja juz po owsiance, zrobilam też poranne 75 przysiadow.
Za chwilke zbieram się na zakupy spożywcze
Samopoczucie kiepskie przez deszczowa pogode, ale ogólnie to da sie żyć.
[/QUOTE]

Za przysiady
No pogoda .ujowa, deszcze leje i ciemno jak w ja właśnie wróciłam z zakupów z Lidla

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Zamiast owsianki (ktora siedzi sobie nadal w rondelku) wzielam na sniadanie garsc tabletek kochana @ przyszla
trzymaj się, bo wiem co to znaczy

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Wczoraj wszystko ładnie pięknie a w nocy caaaaaaały czas śniło mi się, że wcinam krówki
Co za koszmar kocham krówki

Cytat:
Napisane przez Vanjaaa Pokaż wiadomość
przysiady z rana jak śmietana

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Prosimy o ukrytą kamerę
Taaa, teraz zgrywa chojraka, a jak przyjdzie co do czego to będzie tysiąc wymówek

Cytat:
Kochana Ty taka twarda babeczka jesteś Mam nadzieję, że dziś się lepiej czujesz No i lekarz mus bo jak nie to całą grupą Cię siłą zaciągniemy!

Nie przemęczaj się może jednak
Dzięki Kochana dzisiaj już mi lepiej, nie będę marudzić sorry za wczorajsze smęty... do lekarza pójdę, zresztą TŻ już mnie tam zaciągnie siłą

Cytat:
Swoją drogą przypomniał mi się tekst, który ostatnio czytałam:
laska do chłopaka: Kochanie co robisz 14-ego?
Chłopak: A co to za dzień?
Laska: Piątek
Chłopak: hmm..to jak piątek to klatę i bicki
Znam to

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hej hej
nastawiłam budzik przed 8, a wstałam 9:30
zjadłam już obfite śniadanie, wypiłam witaminki, zrobię potem Mel B prysznic i na 15 mam do lekarza.

Heroinko to już nie są żarty, nie przeciążaj się zbytnio do czasu badań, poczekaj i na spokojnie wszystko, bo coś jest nie tak...
Ja wstać nie mogłam dzisiaj, bo zasnęłam gdzieś po 3 godzina 10 rano, a ja w łóżku jeszcze jeszcze jak zobaczyłam tą pogodę to już w ogóle odechciało mi się wychodzenia z domu

tak zrobię...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora