2014-02-12, 11:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez anulciak85
Heroinko a nie jestes Ty poprostu najzwyczajniej w swiecie w ciąży??
|
Taaaa, od kilku miesięcy? Nie, to nie to 
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45107523]Hej. Ja juz po owsiance, zrobilam też poranne 75 przysiadow.
Za chwilke zbieram się na zakupy spożywcze 
Samopoczucie kiepskie przez deszczowa pogode, ale ogólnie to da sie żyć.
[/QUOTE]
Za przysiady 
No pogoda .ujowa, deszcze leje i ciemno jak w ja właśnie wróciłam z zakupów z Lidla 
Cytat:
Napisane przez nonetheless
Zamiast owsianki (ktora siedzi sobie nadal w rondelku) wzielam na sniadanie garsc tabletek  kochana @ przyszla 
|
trzymaj się, bo wiem co to znaczy 
Cytat:
Napisane przez tulipan1994
Wczoraj wszystko ładnie pięknie a w nocy caaaaaaały czas śniło mi się, że wcinam krówki 
|
Co za koszmar kocham krówki 
Cytat:
Napisane przez Vanjaaa
przysiady z rana jak śmietana 
|

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Prosimy o ukrytą kamerę 
|
Taaa, teraz zgrywa chojraka, a jak przyjdzie co do czego to będzie tysiąc wymówek 
Cytat:
Kochana Ty taka twarda babeczka jesteś  Mam nadzieję, że dziś się lepiej czujesz  No i lekarz mus bo jak nie to całą grupą Cię siłą zaciągniemy!
Nie przemęczaj się może jednak  
|
Dzięki Kochana dzisiaj już mi lepiej, nie będę marudzić sorry za wczorajsze smęty... do lekarza pójdę, zresztą TŻ już mnie tam zaciągnie siłą 
Cytat:
Swoją drogą przypomniał mi się tekst, który ostatnio czytałam:
laska do chłopaka: Kochanie co robisz 14-ego?
Chłopak: A co to za dzień?
Laska: Piątek
Chłopak: hmm..to jak piątek to klatę i bicki 
|
Znam to 
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
hej hej 
nastawiłam budzik przed 8, a wstałam 9:30 
zjadłam już obfite śniadanie, wypiłam witaminki, zrobię potem Mel B prysznic i na 15 mam do lekarza.
Heroinko to już nie są żarty, nie przeciążaj się zbytnio do czasu badań, poczekaj i na spokojnie wszystko, bo coś jest nie tak...
|
Ja wstać nie mogłam dzisiaj, bo zasnęłam gdzieś po 3 godzina 10 rano, a ja w łóżku jeszcze jeszcze jak zobaczyłam tą pogodę to już w ogóle odechciało mi się wychodzenia z domu 
tak zrobię...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|