Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-12, 13:49   #4609
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Natalka - dawaj znać szybciutko jak się dowiesz jaka beta
Byłam na normalnym hybrydowym i strzeliłam sobie ekstra bordo Ale nie am się czym chwalic bo paznokcie mam bardzo krótkie, przez to, ze zwykle mi się rozdwajają i łamią. Ale byłam u nowej kosmetyczki, jakieś 200 m ode mnie i wyjatkowo fajna dziewczyna, poplotkowałyśmy sobie przez godzinę
Ale wrzucę Wam zdjęcia rzeczy, które ostatnio kupiłam dla Julki

Coś z ta pogodą jest na rzeczy (pewnie koniec świata niedługo ) u nas dzisiaj śnieg z deszczem padał i to takie wielkie płaty leciały i lalo. Ta cała maź teraz jest na ulicach i chodnikach, chodzić sie nie da co dopiero jeździć

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Aha jeszcze co do psów. Nasz Dyziek śpi z nami w łóżku, poleguje na kanapie itd. Ale on nie ma sierści tylko włosy więc pół biedy. Gorzej boje się, że jest taki rozpieszczony i wszystko mu wolno, że jak będzie dzidzia to nie dosć, ze będziemy musieli go trochę odsunąć to jeszcze nie na wszystko mu się będzie pozwalać. Liczę tylko, że jak dzidzia będzie np. leżeć na macie na podłodze to nic jej nie zrobi. Ale strach jest, mimo, że to taki mały piesek.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując