Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-12, 13:46   #993
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość
Margo śliczna Twoja Ewcia

Virginia :-* jeśli cię coś niepokoi to idź może lepiej prywatnie

Kolba bądź dobrej myśli wiem że łatwo się mówi ale im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie

Marima o jej gratulacje ogromne!!! Cieszę się że synuś zdrowy! Buziaki dla Was:-*

Trisdom żebyś jeszcze przetrzymała trochę!

Nadzwyczajna co za baba :/

Kate Majka chodz już na drugą stronę brzuszka! ;D

Asialll ale bym się w☠☠☠☠*** ale może teraz tak to przeżywają... Najlepiej ich nie słuchaj

Maggie

Asienka

Jestem zla na siebie, wczoraj mialam wizytę i zapomniałam zapytać o biegunkę :/ dzisiaj znowu mialam ehh jeszcze caly czas mnie boli jak na @ i w krzyżu łamie masakra, ale wg gina jest wszystko ok to ja już nic nie rozumiem :/

Wysłane z telefonu...
U mnie tak bylo przez jakies 2-3dni teraz znow cisza,organizm cwiczy po prostu i sie szykuje chyba

Maggie gratki za wizyte szybko u Ciebie sie cos dzieje,teraz to juz kwestia czasu.Tez dzis odebralam wyniki GBS i mam dodatni troszke mnie to martwi mam nadzieje ze pojade do szpitala ze skurczami zanim wody odejda i ze bedzie dobrze,na pewno bedzie dobrze ale mimo to czlowiek sie stresuje

Kate1623 ja zaczynam wykurzac od jutra biore sie za mycie kabiny,szafy jakies mega dziwne porzadki musze sobie wynalez i zwerbowac jeszcze tz'ta

Edytowane przez Gianna M
Czas edycji: 2014-02-12 o 13:48
Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora