2014-02-12, 19:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Hejka Witam się wieczornie. Domcia śpi. Miała dziś tylko jedną 45 min drzemkę A mimo to nauczyła się przed kąpielą samodzielnie wstawać z przysiadów Jeszcze ze dwa miesiące i może zacznie chodzić 
Cytat:
Napisane przez hope01
neti od jutra mam w gazetce 
|
U mnie też od dziś były - TŻ kupił 6 kartonów 
Cytat:
Napisane przez gojka24
Hej, widzę,że nie tylo ja nie mam humoru ani siły na nic...
Dopadła mnie grypa, całe szczęście, że Tż wczoraj był popołudniu w domu, zajął się Pauliną, obiad zrobił... Ja jak padłam o 15 tak dopiero dziś dałam rade z łóżka wstać...Choć strasznie kręci mi się w głowie, więc mykam zaraz do łóżka dopóki mała śpi....
Mamy skierowanie do Intytutu gruźlicy i chorób płuc do Rabki.... Może ma któraś jakieś namiary na jakiś nocleg tam??? Czeka się albo 2 miesiące na oddział Pulmunologii albo 6 na alergologię... W zależności gdzie nas zakwalifikują, myślę, że raczej na pulmunologię, bo obserwowana jest w kierunku astmy wczesnodziecięcej...
więcej nie dam rady napisać, bo wszystko mi wiruje w głowie... Mam wrażenie, że zaraz zasłabne.... Masakra już dawno się tak nie czułam, najdziwniejsze, że nie mam gorączki....
|
Zdrówka 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Tak z innej beczki zapytam  Jak spędzacie walentynki?
|
My nijak. Mąż wróci pewnie ok 22 do domu. Może zrobię jakąś sałatkę i kuleczki bunty do podjedzenia.
Cytat:
Napisane przez nancykenator
my na Walentynki jedziemy do teściów, tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy, bo dziś się dowiedzieliśmy, że babcia tż zmarła  i nie wiemy kiedy pogrzeb 
|
Przykro mi bardzo
|
|
|