2014-02-12, 21:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
my już po wizycie u lekarza.
Jasio zdorwy jak ryba, zębów nie widać. także jutro na szczepienie 
Więc to marudzenie i jęczenie muszę przypisać skokowi
Jasiek został zwazony - 7070g! Wazy moja klusia kochana 
Jestem szczęśliwa że tak nam dobrze idzie, nie wierzyłąm że po początkowych problemach z kp uda nam się to wszytko tak rozkręcić.
podczas wizyty była też pielęgniarka i robił jakiś patronaż po 3 miesiącu życia (miałyście taką wizytę???). Jasiek wszytsko wykonał perfekcyjnie
poza tym całą wizytę miał uśmiech od ucha do ucha i "zagadywał" panią doktor, słodkie to moje dzieicątko 
oczywiście chwilę po powrocie do domu włączyła się opcja - maruda 
|
super ze na wizycie wszystko ok 
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
kurcze fajny taki kojec... chociaż sobie myślę, że to jest wydatek tylko na kilka miesięcy. Wiec nie wiem... Przecież mamy bujaczek. Wypowiedzcie się plis! Dodam, że moje dziecko na macie nie leży
|
zawsze mozna kupic uzywke 
Cytat:
Napisane przez matallewar
Dla mnie kojec bez sensu, drogie i wg mnie niepotrzebne. Edi dał radę bez, to i En da.
|
Blanka tez nie miala, ale w przypadku Amelki nie widze wyjscia, chyba ze cala podloge wyloze gabka czy czymkolwiek co jest miekkie przemieszcza sie w trybie ekspresowym i obija glowe o podloge, a jakos nie chcialabym zeby tak sie dzialo.
Cytat:
Napisane przez kaska87
|
widzialam dzis ta reklame i sobie mysle, pewnie kaska chce takie wyro bo duzo dzieci planuje 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Zabije go dzisiaj  próba rozmowy zakończona "sukcesem" powiedziałam mu że Bartek będzie miał w przyszłości innego lepszego ojca  przegięłam? U nas jest taka wichura i ulewa że masakra! Zaraz kąpie małego i się kładę.
|
pojechalas ostro 
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Ja właśnie tak robiłam z Mają
anutka o matko, co za baba
Dziewczyny,jestem dumna z mojej Mai. Zaprowadziliśmy ją do przedszkola, Pani po nią wyszła i zaprowadziła do dzieci. Podaliśmy w razie 'w' nasz numer telefonu i zrobiliśmy sobie rundkę po sklepach,bo szukałam kurtki dla Julii. Byłam przekonana,że Maja się rozpłacze i trzeba będzie po nią iść,ale nie... była bardzo dzielna i kiedy ją odbieraliśmy bardzo się cieszyła i opowiadała nam co robiła... nawet poznała jakąś Zosię 
Ech, rozczuliłam się. Moja mała Maja poszła do przedszkola 
|
dzielna dziewczynka brawo 
Cytat:
Napisane przez agravka
Na czym stanęło z fotelikami bo przegapilam
|
na niczym ale i tak bedzie po mojemu zbieram sobie powoli kaske, mam juz polowe, druga polowe dorzucimy i luzik, kupi sie 
Cytat:
Napisane przez papuga_69
Byłam dzsiaj u mamy z Antkiem. Wyskoczyłam sobie na solarium, nie przeszkadza to przy kp prawda?
Wróciłam do domu przed 19 a od tż cuchnie % drugi dzień z rzędu..
pije melisę bo żołądek mnie boli z nerwów.
|
oj nie mozna, to pali mleko....
zarcik, oczywiscie musialam 
a tz 
Cytat:
Napisane przez kaska87
no ja planuję do 2rż mięć go u nas 
|
nie rob tego Blanka byla w nami w pokoju dopoki sie Amela nie urodzila, wtedy pokoj jej oddalam, ale jak z nami byla to spala w swoim lozku. a teraz jak nas nie ma w pokoju to jest masakra, przylazi w nocy, albo budzi sie ze szlochem ze ona nie chce sama w pokoju spac 
wyeksmituj Mika dopoki niekumaty na tyle.
|
|
|