2007-06-07, 14:38
|
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?
Cytat:
Napisane przez kociulek
A u nas coś nie może ruszyć dalej z buową, bo ja przeszli murarze,to albo lał deszcz,albo coś robili w elektrowni i nie było prądu,albo betoniarka się im popsuła  Wiecznie coś. Oby jutro już się nic nieprzewidywalnego nie zdarzeło.
Knife,super,że została wam juz tylko ta najprzyjemniejsza część 
|
kociulek, tak to jest na budowie, że dużo się dzieje, i to często nie po naszej mysli
My to jeszcze przeprawę z tymi "fachowcami" od dachu mamy Kawałek blachy brakło, zobowiązali się zamówić i zamówili... ale złą W końcu wyszło tak, że sami sobie tą blachę zamówiliśmy i teraz czekamy już 2 tygodnie. Wszystko przez nich. Prawie cały dach gotowy, tylko ta "łata" zostaje Dziwnie to wygląda...
Śmiejemy się, że wszyscy robotnicy już swoje skończą a ci jeszcze na dachu będą siedzieć
Cytat:
Napisane przez kindzia1984
JA uwielbiam takie zakupy  ale finansowo to faktycznie
|
Właśnie tak się zastanawiam, ile nam zejdzie z meblowaniem naszego mieszkanka...
Cytat:
Napisane przez iszsza
Cześć Kochane  piszę do Was z jeszcze dalszego zakątku jakim jest Anglia. Jesteśmy tu z TŻ na tydzień i to nie w celach zarobkowych tylko wyłącznie rekreacyjnie. Jeszcze się nie zaklimatyzowaliśmy na tyle, ale bacznie obserwujemy i sledzimy co tu się dzieje.
W najbliższym czasie nie ma mowy bym pisała, bo jak tylko wracam to już rzucam się w wir pracy. Juz wcale nie jestem taka zadowolona, głównie przez to że dostałam umowę i zamarłam! Miała byc próbna na miesiąc i na inna kwotę a jest na 3 m-ce i z obiecana kwota ale brutto! do tego dochodza dojazdy (ok300zł bilet) i masakra. Tyle pracy a zarobki prawie takie same (po odliczeniu kosztów które ponoszę) jak na stażu miałam!!!! ale nic muszę wy3mać te 3 m-ce a potem znikam gdzies idziej 
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę samych dobrych nowin 
|
iszsza, udanego wypoczynku
Tak to jest z tymi zarobkami Ale 3 miesiące jakoś Ci zlecą, zobaczysz
|
|
|