Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatki, co tam u Was słychać?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-07, 14:38   #1010
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
A u nas coś nie może ruszyć dalej z buową, bo ja przeszli murarze,to albo lał deszcz,albo coś robili w elektrowni i nie było prądu,albo betoniarka się im popsuła Wiecznie coś. Oby jutro już się nic nieprzewidywalnego nie zdarzeło.

Knife,super,że została wam juz tylko ta najprzyjemniejsza część
kociulek, tak to jest na budowie, że dużo się dzieje, i to często nie po naszej mysli
My to jeszcze przeprawę z tymi "fachowcami" od dachu mamy Kawałek blachy brakło, zobowiązali się zamówić i zamówili... ale złą W końcu wyszło tak, że sami sobie tą blachę zamówiliśmy i teraz czekamy już 2 tygodnie. Wszystko przez nich. Prawie cały dach gotowy, tylko ta "łata" zostaje Dziwnie to wygląda...
Śmiejemy się, że wszyscy robotnicy już swoje skończą a ci jeszcze na dachu będą siedzieć

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
JA uwielbiam takie zakupy ale finansowo to faktycznie
Właśnie tak się zastanawiam, ile nam zejdzie z meblowaniem naszego mieszkanka...
Cytat:
Napisane przez iszsza Pokaż wiadomość
Cześć Kochane piszę do Was z jeszcze dalszego zakątku jakim jest Anglia. Jesteśmy tu z TŻ na tydzień i to nie w celach zarobkowych tylko wyłącznie rekreacyjnie. Jeszcze się nie zaklimatyzowaliśmy na tyle, ale bacznie obserwujemy i sledzimy co tu się dzieje.
W najbliższym czasie nie ma mowy bym pisała, bo jak tylko wracam to już rzucam się w wir pracy. Juz wcale nie jestem taka zadowolona, głównie przez to że dostałam umowę i zamarłam! Miała byc próbna na miesiąc i na inna kwotę a jest na 3 m-ce i z obiecana kwota ale brutto! do tego dochodza dojazdy (ok300zł bilet) i masakra. Tyle pracy a zarobki prawie takie same (po odliczeniu kosztów które ponoszę) jak na stażu miałam!!!! ale nic muszę wy3mać te 3 m-ce a potem znikam gdzies idziej
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę samych dobrych nowin
iszsza, udanego wypoczynku
Tak to jest z tymi zarobkami Ale 3 miesiące jakoś Ci zlecą, zobaczysz

- A ty kto? - Dobra wróżka
- A czemu z siekierą?- A widzisz, jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

www.miauczykotek.pl
Knife_Girl jest offline Zgłoś do moderatora