2014-02-12, 20:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Atram dziękuję za kciuki może się coś podzieje dobrego, ale na razie o tym nic nie mówię 
Daria powodzenia z obroną 
Dotka bo zumba jest naprawdę intensywna (przynajmniej z mojego doświadczenia), jakiś aerobiczek byś na pewno wytrzymała Chociaż trzy godziny to już chyba przesada...
Jmz no to ucz się, ucz, zawsze w kraju języka z osłuchaniem się na co dzień lepiej Ci będzie szło, no serio. A nie macie tam polish sklepów 
Anula chyba żarty z tym jedzeniem? Zgadzam się z Martuszką. I tak jak Dotka pisze trzeba przerzucić się z dnia na dzień na zdrowe/dobre odżywianie, bo tak najlepiej, a nie odkładać dziś jeszcze zjem pizze bo to, a jutro tylko kawałek ciasta bo siamto, zawsze się znajdzie wymówka. Ja mam problem żeby wdrożyć się na stałe, ale wiem że tu trzeba się po prostu postarać a nie kwękać że się zasad nie zna itp. Trzeba zacząć i wytrwać, z czasem jest coraz łatwiej, człowiek się przyzwyczaja do smaków dietetycznego jedzenia.
Malinowa ja się "poruszam" czuję zew wiosenny, dziś było całkiem oki, na obiad zupa dyniowa, żadnych śmietków, jutro nie ma bata ważę się wreszcie Muszę się na powrót w moje ubrania mieścić 
Martuszka piękne fotki, ale inspirujesz 
Silvia no to masz już zajęte walentynki?
|