Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotna w walentynki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-12, 22:43   #1
damikov
Raczkowanie

Samotna w walentynki?

Witam!
Obiło mi się o oczy kilka postów na różnych forach, że dziewczyny mają problem, bo będą samotne w walentynki. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że są też takie, które podchodzą do tego obojętnie, jak do normalnego, zwykłego, szarego dnia. Okej nie mam nic do tych osób. ALE, chciałbym zwrócić tutaj uwagę na jedną rzecz. Czemu samotne dziewczyny, które przeżywają bardzo mocno fakt, że nie mają z kim tego dnia spędzić się dziwią? Wasze taktyki i porady między sobą, jak zagadać do faceta, czy jak sobie z nim poradzić w danej sytuacji są co najmniej dziwne. Nie wiem jak to było załatwiane np. 30 lat temu, ale ciężko mi uwierzyć w to, że kobieta nie okazywała zainteresowania tylko po to, żeby mężczyzna bardziej się starał. Nie wiem czy przez wiek, ale teraz to wygląda tak jakby to facet miał wszystko zrobić a dziewczyna ewentualnie zatwierdzi lub nie. Jak przychodzi taki dzień jak walentynki to forum zasypywane jest tematami "co ze mną jest nie tak" albo "ciągle jestem sama". Czemu w ciągu całego roku, gdy na pewno każda z was miała choćby jednego adoratora nie pomyślicie o tym, że dla kogoś jednak jesteście wyjątkowe? Ale nie bo wy tego kogoś wolicie zlekceważyć, bo przyjedzie łysy kark w białej BMW. Naprawdę tak to wygląda? Nigdy nie myślicie o tym co będzie jak poznam go dłużej niż dwa tygodnie, miesiąc? Lepiej od razu olać, bo koleś nie wychodzi na imprezki, więc z automatu nie wiedzie ciekawego życia.
Pozdrawiam serdecznie.
damikov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując