2014-02-13, 00:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Cytat:
Napisane przez inwersja
Tak w ogóle gdzieś przeczytałam, że decyzję o przesunięciu terminu ekspozycji glutenu podjęto na podstawie eksperymentu, tzn. wprowadzano dzieciom w różnych grupach wiekowych i akurat w tych było najmniej zachorowań na celiakię. Ale nie wiem na ile to prawda. 
|
moja uważa, że wystawiać na gluten powinno się tylko te dzieci, u których jest ku temu jakaś podstawa
Cytat:
Napisane przez kaska87
i nie stresujesz się? mój śpi całą noc, ale ja jakoś bym się bała  ale ja panikara
ooo nie no, noworodek to w życiu bo bym nie spałą tylko kursowała tam i na zad  no i do 2mż on wstawał na szame w nocy
u nas jest tak, że jak TZ na nocce to Mysz śpi ze mną w łóżku, a jak jest TZ to wtedy śpi w łóżeczku o 7-8 wstaje na szamkę i już u nas zostaje i dosypiamy 
|
Szymka biorę do łóżka po karmieniu porannym czyli koło 5.
Miki śpi całą noc bez pobudki?? fantastycznie, też tak chcę! czy uczyłaś go jakoś tego, czy samo mu przyszło?
ps. ja na Szymka też mówię Mysz, ewentualnie Pchła  
Cytat:
Napisane przez kaska87
mi teściowa też mówi, że lepiej go przenieść póki malutki, ale nie mogę  mój synuś malutki chce być z mamunią  mój mąż tak samo
teraz tak myślę, że ja sobie tego "rozstania" nie wyobrażam
dziś o 22:00 na bbc entertainmetn "moja ciąża i ja" 
|
to tak jak ja nie mogłam wyobrazić sobie przerwania kp 
btw znam matkę, która ze swoją córką spała 15 lat!!!!!

mój mały wielki cud
72--65--->62
|
|
|