|
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Cytat:
Napisane przez papuga_69
 hahaha
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------
to znak że dzieci są łaskawe i dają nam czas na wizaż 
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------
pamiętam gdy na biegu dali mi do podpisania papiery przed cesarką to straszyli, że nie będę raczej mogła w przyszłości rodzić naturalnie..
w ogóle teraz jak to analizuje to mój poród mógł wyglądać inaczej i personel zawalił sprawę
najbardziej bolesne jest to co usłyszałam już dwa razy od tż, cytuje - cc to nie poród. mogłaś dać z siebie więcej. za mało się nacierpiałaś.
siadło mi to na psychice..
|
to jakieś żarty chyba jak tak można
Cytat:
Napisane przez nena_milka
nooo... WIZAŻOWAĆ BYCH CHCIAŁA 
warto oddzielać życie prywatne od zawodowego, nie zabierać pracy do domy itp 
czasem tż mnie pyta jak to jest że ma żone nauczycielkę a nie zna angielskiego, albo żonę sprzątaczkę a w domu syf. Ja go pytam dlaczego wyszłam za budowlańca a domu nadal nie mam.
Ale to jest nic! może być gorzej!
można mieć męża ginekologa i infekcję!!!
przypadek?
idź spać 
|
uwielbiam twoje teksty
Cytat:
Napisane przez matallewar
Cudownie zacząć dzień o 3. Wybornie...
|
czyżby En 
Cytat:
Napisane przez tassia
spac nie moge
suszy mnie i co chwile wstaje pic
znow piekielny bol gardla choc wczoraj bylo niezle
jakby moj powiedzial cos o cc to tortura stringowa trwala by chyba z rok
a wymyslilabym.kolejne
poza tym niech sie cieszy ze pipi wyglada jak u dziewicy 
zreszta to co sie nacierpialam z kregoslupem to mysle ze odkupilam sobie dwa porody sn
a zreszta. to nie licytacja o bol!
on pare minut bzyknal a to ja 9miesiecy tachalam w brzuszku
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
|
dobra jesteś 
dzień dobry 
wstaje z dobrymi wiadomościami
Sebuś spał od 19;30 do 24 ...dostał cyca...i spanko do 6 nie przypominam bynajmniej sobie żebym karmiła więcej .....a cyce powiedziały mi rano że nikt zaworka nie spuścił i jaka ulge miałam o tej 6 butle miałam przygotowaną w nocy ...ale pewnie mały sie wystraszył że cyca mu nie chce sprzedać wiec spał do rana aha i teraz dalej śpi
|