Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 07:33   #1519
atram00100
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII

siemasz !!
U kumpeli nie obyło się bez solidnej porcji obiadu, ale ciężko było mi odmówić, bo byłam tam cały dzień, więc nie uśmiechało mi się siedzieć z burczącym brzuchem. Za to na wadze jest zgubiona calutka nadwyżka
Myślę, że to też miało wpływ, bo muszę przyznać, że w pracy nie zawsze mam czas na regularne posiłki. Zdarzają się dni, kiedy jem 3 razy dziennie

Martuszka ojj tak, czasami po robocie mam takie zakwasy, że szkoda gadać, a kozaków po całym dniu nie mogę dopiąć, bo mi łydy puchną od latania . Oooo doczekałam się całej masy fotek , widzę , że nie są z dedykacją dla mnie

Dotka ładnie Ci cyferki lecą

jmz niedługo się zaaklimatyzujesz i będziesz śmigać po angielsku jak ta lala . Swoją drogą też muszę sobie co nieco przypomnieć, bo ostatnio przyszedł jeden angol i coś długo zastanawiałam się nad skleceniem odpowiedzi

eliza szalona, chyba na poważnie wzięłaś się za dietę, taki ładny spadek widzę

Silvia mogłam od razu napisać, te kamyczki są do sziszy nie będę ich jeść . Kurde, no masz rację, z ćwiczeniami u mnie ciężko... ale myślałam, że po tych km robionych w robocie cosik spadnie .
Czemu mnie taki pan policjant nie wylegitymuje nooo, jestem za porządna . A Ty zakręć się koło niego, co Ci szkodzi pójść na randkę, a może okaże się być barrrrdzo miłym policjantem

anulu z dnia na dzień nikt nie zmienił złych nawyków i nie był chodzącą encyklopedią w sprawie odchudzania, ale Ty nie odchudzasz się od wczoraj, więc chociaż jakieś podstawy powinnaś mieć ogarnięte
Dotka pięknie wszystko wyjaśniłaś, więc nie będę się już wtryniać

malinowa już mam listę co kupię za pierwszą wypłatę , a co sobie będę żałować, należy mi się . No i wykrakałam, wczoraj brat spytał, czy w przyszłym tygodniu pójdę z nim oddać krew Też już czytałam o tym, żeby zapisać się do rejestru dawców szpiku, tylko skoro boję się oddać krwi to co ja będę wyprawiać, jeśli cała ta machina ruszy, bo ktoś będzie potrzebować mojego szpiku. Boszz ale ze mnie samolub
Jejku ale Ty szalejesz z tymi ćwiczeniami, będziesz miała większe mięsnie niż Chodakowska

Dobra lecę wrzucić coś na ruszt, a nie tu siedze

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora