2014-02-13, 09:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Teściowa jest drugi dzień i mam dosyć.
Cały dzień chodzi telewizor na pełny regulator (nie wiem czy ona głucha czy co) i ciągle jakieś durne seriale,jakieś wybacz mi i ukryte prawdy  I jeszcze potępienie we wzroku i mówi do mnie: jak to nic z tego nie oglądasz. A ja wcale nie oglądam tv,ewentualnie wiadomości czy coś na discovery czasem.
|
jesteś pewna że to Twoja teściowa do Ciebie przyjechała a nie mój teść? jeśli tak to możemy sobie piątkę przybić 
Cytat:
Napisane przez Roane
(...)
Zastosuj jakiś sprytny fortel? Co ze starożytną sztuką podstępu i przekupstwa?
|

Cytat:
Napisane przez Roane
Tchórz 
|
poczekaj cFaniaro przyjdzie kryska na Roane 
Cytat:
Napisane przez Akkma
(...)
Cholera nie wiem co robić? Z jednej strony pojechałabym już do szpitala, ale z drugiej nie chcę robić kolejnego falstartu. Mam się bujać z tymi skurczami do końca świata czy w końcu zrobią się częstsze?
|
oczywiście i nie mogę się powstrzymać aby Ci nie powiedzieć że będziesz jeszcze błagfać aby zrobiły się rzadsze i zniknęły całkowicie 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Ja zaczęłam miec skurcze co 10 minut w piątek koło 13h, miałam je aż do 21h. Wtedy zniknęły na godzinę, od 22h do 2h miałam co 20 minut-pol godziny, od 2h do 4h znowu co 10 minut, od 4h do 7h co pol godziny, od 7h do 9h co 10 minut, od 9h do 9h20 co 5 minut, potem wsiedlismy do samochodu i zniknęły zupełnie  Potem od 10h30 do 11h znowu co 10 minut, o 11h miałam 5 cm rozwarcia.
|
Czapki z głów, ale masz pamięć 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Dzisiaj napisała na forum publicznym, wiec moge napisać
Ostatecznie (chyba) wywoływali poród sn, niestety Julek nie dał rady w starciu ze światem 
|
strasznie to przykre, biedni rodzice 
Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek
też to kiedyś usłyszałam i w ramach protestu przy kolejnym praniu nastawiłam tylko swoje ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) teraz już wie, że pralka nie chodzi po pokojach i nie zbiera ciuchów nadających się do prania.
|
siedząc kiedyś przy kawie ze znajomymi (małżeństwo, staż ten sam co my) wyszła rozmowa na temat obowiązków domowych.. gatka szmatka i ja że mąż mój musi przyswoić nową umiejętność tj wrzucanie skarpet do kosza na bieliznę a nie pod krzesło na co mąż koleżanki:
"polecam zakupić koszyk z Juska wrzucam tam brudne i pogniecione ubrania a pojawiają się czyste i wyprasowane na mojej półce w szafie "
Le La zazdroszcze tylu godzin snu
Edytowane przez J0zefina
Czas edycji: 2014-02-13 o 09:24
|
|
|