Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 09:28   #4815
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

łooooo ale macie tempo. Od niedzieli mnie nie było a tu wczoraj wieczorem przez tez patrze a tu tyle stron. Przeczytałam wszystko ale wybaczcie że nie cytuję.

Dziś mam za sobą już okulistkę i teraz widze tak sobie bo mi oczy kropiła aby rozszerzyć źrenice. No i mogę rodzić naturalnie. Małż mi mówi to trzeba było zagadać żeby może wpisała że cesarka ale ja mam już wątpliwości. Zawsze mówiłam że ja będę rodzić przez cesarskie cięcie choć bym miała to załatwiać ale od kiedy spotykam się z położną zmieniam zdanie i będzie poród sn. Nawyzywam się przy tym pewnie, naklnę że takiej wiązanki to pewnie nie słyszeli. Ja ogólnie panikara jestem więc jeszcze mnie w pysk ktoś będzie musiał strzelić

W ogóle jaki miałam sen śniło mi się że karmiłam Milenkę, uwaga .... przez telefon cyca przykładałam do telefonu, był taki specjalny punkt na ekranie. No i jak dobrze przyłożyłam to zaczynało jakoś to mleko lecieć i Milenka jadła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora