2014-02-13, 10:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Napisane przez Karolinek1987
ja jeszcze mam w planach na dziś hulahop i orbitrek może się uda jeszcze mel b 
kurcze dziewczyny jutro walentynki a ja nie mam żadnego pomysłu co dać TŻowi  normalnie to gdzieś idziemy albo gotujemy kolację w domu ale jak kupowaliśmy obrączki to kupił mi takie piękny pierścionek na Walentynki właśnie, bo się okazało, że do tych obrączek co wybraziiśmy nie da się dorobić diamencika w mojej a mnie się tak zawsze marzyło więc , żeby mi nie było przykro kupił mi pierścionek na drugą rękę  teraz musze mu coś kupić 
|
łaaał  nie dość, że obrączki to jeszcze pierścionek no takiej to się powodzi  
my z TŻ ustaliliśmy, że nie robimy sobie prezentów na walentynki, tylko pójdziemy do kina albo zrobimy jakąś miłą kolacyjkę we dwoje i na to wydamy pieniążki 
ale, że tak mnie cudnie zaskoczył z tymi zaręczynami niecały miesiąc temu to kupiłam mu
-kominek zapachowy + olejek waniliowy (bo zawsze mi zazdrości, że u mnie tak pięknie pachnie wanilia, a to jego ulubiony zapach )
-taki duży 500 ml kubek czerwony z serduszkiem (ale do mojego domu  ) bo zawsze jak pije herbatę to pije z takich dużych i u siebie ma kilka, a u mnie się meczy zawsze z małego i muszę mu robić dolewki a tak będzie miał taki ładny) 
-kartke walentynkową 
-jednorazowy alkomat bo zawsze chciał sobie dmuchnąć i wybróbować 
-takie serduszko pluszowe z napisem kocham Cię (bo to był pierwszy zakup na walentynki i jeszcze nie miałam pomysłu na nic innego a chciałam, żeby było cokolwiek typowo walentynkowego )
-grę na komputer DiRT3 bo to zapalony samochodziarz 
no i mam zamiar zrobić babeczki albo coś takiego ładne z ciast
|