Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-13, 12:58   #728
vacuity
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ja podczas skurczów (takich co 2-3 min) też pojękiwałam i sapałam, a mąż mi naszeptał do ucha, że on się skupić nie może bo jęczę jak na finale
i jak tu rodzić gdy słyszy się taki tekst...

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
Ja własnie szykuje sie na pogrzeb Juleczki takze trzymajcie kciuki bo boje sie ze ja tego nie wytrzymam...
Kochana, przytulam Cię mocno

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Firma będzie się zamykać.... kto zatrudni młodą mamę?
Wiesz Migotko, ostatnio czytałam, że młode mamy mają większe szanse na zatrudnienie niż młode kobiety bez dziecka - teraz wiele kobiet chce mieć tylko jedno, więc bardziej opłaca się dać pracę takiej, która już je ma, niż takiej która w każdej chwili może zajść w ciążę. Ale to tylko teoria, a w praktyce liczę, że ktoś zatrudni Cię ze względu na kompetencje
Aha, ja też należę do grona tych, które po macierzyńskim będą musiały pożegnać się z pracą...

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Czy w PL podają jako znieczulenie w pierwszej fazie porodu petydynę? Bo mnie powiedziano że jeśli mam mocne bóle w pierwszej fazie i zapowiada się że szybko nie pójdzie, to mogę dostać petydynę. Tylko że to jest opiat, przyćpa zarówno mnie jak i dziecko, i jakoś nie jestem specjalnie przekonana do tej idei. Czy któraś z Was wie coś na ten temat lub stosowała?
Petydyna to zdaje się inaczej dolargan? Ja zaznaczyłam w planie porodu, że nie wyrażam zgody na jego podanie - ani żadnych innych leków zmieniających świadomość.

mezaga gratuluję zgubionych kg, lecisz jak szalona

Edytowane przez vacuity
Czas edycji: 2014-02-13 o 13:01
vacuity jest offline Zgłoś do moderatora