Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 13:59   #2967
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ty tu się z nas nie zgrywaj tylko masz do nas grzecznie dołączyć
Dokładnie!!

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Mam dupka, luteinę i folik 15mg

co niektórym widzę brakuje "wsadzania"

super że masz te leki. Ja brałam folik 15 mg do 16 tygodnia a teraz standardowo 0,4. Luteine doraźnie jak krwiak krwawił. A tak to dupka 2x1.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hehe, ja też nie pamiętam, ostatni był (w ogóle jakiekolwiek pieszczotki) hyyyy jak majstrowaliśmy Kacpra

Lejdi: pogrzeb jest momentem przełomowym, kulminacyjnym dla emocji i jednocześnie bardzo trudnym przeżyciem (nafaszerowałam się tabletkami uspokajającymi, do południa byłam opanowana, spokojnie wypiłam kawkę z siostrą i jej mężem jak przyjechali z Krakowa, pogadałam z siostrzenicą, ale jak w kaplicy zobaczyłam białą trumienkę a potem spuszczanie jej do grobu to ... nie chcę tego wspominać ...), ale po nim powoli jest już lepiej
To może czas dorwać małżonka? Akurat walentynki dobra okazja.
My coś tam sie bawimy raz na dwa tygodnie średnio, ale bez polotu to to :p

Boże... Dziewczyny. Tak mi smutno że musiałyście przejść te tragedię...

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Moni_ka one kompletnie bez wartości to nie są. Jakiś siłacz się znajdzie No ale jak się człowiek stara, to chce najlepsze warunki na gola zapewnić

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

A tak w ogóle to mi tego holtera dzisiaj założyli... Średnio to wygodne. Ciągną te plastry i 12 kabli zwisa. Rano miałam kilka "ataków" arytmii ale jak mi założyli to cisza.... Kurde. Pewnie jak na złość akurat nic się nie będzie działo.

Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora