2014-02-13, 13:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez BERBIE
ty tu się z nas nie zgrywaj tylko masz do nas grzecznie dołączyć
|
Dokładnie!!
Cytat:
Napisane przez wadera4
Mam dupka, luteinę i folik 15mg
 co niektórym widzę brakuje "wsadzania" 
|
super że masz te leki. Ja brałam folik 15 mg do 16 tygodnia a teraz standardowo 0,4. Luteine doraźnie jak krwiak krwawił. A tak to dupka 2x1.
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Hehe, ja też nie pamiętam, ostatni był (w ogóle jakiekolwiek pieszczotki) hyyyy jak majstrowaliśmy Kacpra
Lejdi: pogrzeb jest momentem przełomowym, kulminacyjnym dla emocji i jednocześnie bardzo trudnym przeżyciem (nafaszerowałam się tabletkami uspokajającymi, do południa byłam opanowana, spokojnie wypiłam kawkę z siostrą i jej mężem jak przyjechali z Krakowa, pogadałam z siostrzenicą, ale jak w kaplicy zobaczyłam białą trumienkę a potem spuszczanie jej do grobu to ... nie chcę tego wspominać ...), ale po nim powoli jest już lepiej 
|
To może czas dorwać małżonka? Akurat walentynki dobra okazja.
My coś tam sie bawimy raz na dwa tygodnie średnio, ale bez polotu to to :p
Boże... Dziewczyny. Tak mi smutno że musiałyście przejść te tragedię...
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------
Moni_ka one kompletnie bez wartości to nie są. Jakiś siłacz się znajdzie No ale jak się człowiek stara, to chce najlepsze warunki na gola zapewnić 
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------
A tak w ogóle to mi tego holtera dzisiaj założyli... Średnio to wygodne. Ciągną te plastry i 12 kabli zwisa. Rano miałam kilka "ataków" arytmii ale jak mi założyli to cisza.... Kurde. Pewnie jak na złość akurat nic się nie będzie działo.
|
|
|