Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 14:51   #4192
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Hej

Wróciłam od dentysty Niestety kolejna kanałówka mnie czeka, bo następny ząb się posypał pod plombą Znieczulenie powoli puszcza i już czuję jak mnie rwie ten zatruty dziś ząb, łącznie z tym, że promieniuje do ucha Nie cierpię bólu zęba Dziecko urodziłam bez znieczulenia, a na ból zębów jestem taka miękka faja, że szkoda słów Musiała mi pani dentystka dostrzykiwać znieczulenie, bo mnie bolało przy wierceniu
Do wieczora jesteśmy dziś same z Marcelinką, bo mąż ma dużo pracy, a za to ja od jutra mam szkołę. Jeszcze mi zmienili plan i przez te 3 dni będę mieć 11 godzin neurologii, z czego się akurat bardzo cieszę, bo wykładowcą jest neurochirurg, który ma tak niesamowity dar opowiadania o tak trudnych rzeczach w wybitnie przystępny sposób, że ostatnio płakaliśmy ze śmiechu przez pół wykładu

Kolanko wybacz (będzie oczywiście, że się czepiam) ale nie lubię takiego generalizowania "zobaczysz, że przez 3 m-ce nie będziesz miała czasu i siły sprzątać". A kto tak powiedział? Nie wszystkie dzieci są mega wymagające, nie wszystkie mamy długo dochodzą do siebie po porodzie, nie ma co wrzucać wszystkich do jednego worka.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2014-02-13 o 15:05
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora