2014-02-13, 14:52
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Co Wam powiem, to Wam powiem. Możecie mnie zbesztać, ale i tak napiszę.
Zagląda człek o rannej rosie do promiennej i lekkiego serca {wydawać by się mogło} gromadki dzierlatek. Zagląda coby pozytywną energią akumulator psyche swego na cały dzień naładować, yin - yang podkręcić. A tu … Matko kochana, jęki i narzekania, utyskiwania, biadolenie i zawodzenie jak u zawodowych płaczek niemalże. Aż człeka samego rzewność i boleściwa płaczliwość ogarnia. Bójcie się Boga ! Takie nastawieni do świata i życia. Deprymująco to działa,
Obejrzę dla rozrywki jakiś mroczny horror. Weselej będzie.
A dla tych posępnie mazgających się polecam jak najszybciej wizytę u psychiatry z ukierunkowaniem : receptę na Bioxetin proszę.
|

O właśnie!
Wstałam rano, zjadłam pyszne śniadanie, poćwiczyłam, obejrzałam bieg Kowalczyk. Pozytywnie naładowana zabieram się za nadrabianie wątku a tu co... 
Cytat:
Napisane przez kwrobel2
Ja też lubię Budapeszt, ale zanim zabiorę tam TŻa, to mamy w planach Pragę  a w tym roku jednak skromnie, bo tylko Toruń  CHoć kto wie gdzie nas nogi poniosą 
|
Ja byłam w te wakacje kilka dni w Toruniu, piękne miasto! Trafiłam akurat na Festiwal Światła Skyway, coś niesamowitego 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Udało mi się namówić tatę na dzisiejsze wyjście do klubu 
|
Super! Udanej zabawy 
Siedzę z granatową maską Alterry zmieszaną z miodem i wyciągiem z aloesu
|
|
|