Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 15:09   #4857
kamilla123
Rozeznanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Witam

Widzę, że wątek przyspieszył, a ja akurat ostatnio mam mniej czasu na forum, ale chociaż podczytuję z komórki co tam u Was Jak tak dalej pójdzie to jutro zaczniemy II część

Może Bazile niech wybierze nową prowadzącą, a prowadząca tytuł (bo w sumie zdania były podzielone)

Gratuluję kolejnych udanych wizyt, poznanych płci, fajnych zakupów

Berenika jeśli nigdzie nic nie możesz znaleźć i jeszcze nic nie masz napisane to może nie jest jeszcze za późno na zmianę tematu Studiujesz administrację to może coś o samorządzie, jakiejś konkretnej gminie/powiecie? Albo o jakimś urzędzie, do którego masz dostęp? A jeśli nie to może zadzwoń/napisz do BORu, że piszesz pracę i potrzebujesz jakichkolwiek informacji. Na pewno mają jakieś własne opracowania, trochę danych statystycznych, cokolwiek.

Pater my już kredyt 2 razy załatwialiśmy. Pierwszy na działkę i akurat byłam w ciąży na l4 i banki rzeczywiście krzywo na to patrzą, ale udało nam się dostać. A drugi na dom i tu polecam Ci kontakt z Open Finance - my korzystaliśmy z ich usług, całkowicie za darmo, robili nam symulację z różnych banków, załatwiali i składali papiery, my tylko donosiliśmy zaświadczenia z pracy o zarobkach
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora