Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT (część X).
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 18:24   #731
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT (część X).

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony, mocno nawilżający krem do dłoni? Przejrzałam kwc i praktycznie to co jest polecane to już miałam i u mnie się nie sprawdziło, a miałam krem Decubal, Avene i teraz Pilarix niestety dłonie nadal są w opłakanym stanie.
Never ja używam StriVectin i nawet jak sprzątam cały dom i używam różnych płynów,a robię to bez rękawiczek,wyjątkiem są kibelki,to on zawsze daje radę.Jest taki treściwy,zawsze mam jeden na szafce nocnej,a drugi w kosmetyczce w torebce.Oprócz tego używam jeszcze Neutrogena z niebieskim.Obydwa zdają u mnie egzamin

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez naticzak Pokaż wiadomość
Ja polecam Panache!
http://www.panache-lingerie.com/pl/
I napewno trzeba mierzyć, bo to zależy też od kroju biustonosza czy to balkonetka, plunge, pushupy. Można się dobrze zmierzyć a i tak cos nie będzie grało, poza tym nie każdy model biustonosza nadaje sie dla każdego!
Ja się nie zgadzam,od wielu lat kupuję panache(jeszcze kiedyś w Polsce był sklep internetowy jakoś na B,mieli białe reklamóweczki z różowym napisem) i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło,żeby nie pasował.

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;45137179]Poka foto. Musze zobaczyc co biore .

btw: 83 cm to wybitnie mala dupina. Ja 84 cm to w biodrach mam. Pupa u mnie to jak szafa. O taka mniej wiecej. Bywa, ze kupie piekna olowkowa sukienke a na tylku mi sie zaklinuje . Takze wiesz, gleboko sie zastanow czy chcesz sie zamienic .[/QUOTE]
Biore!!!

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
Ja w dziedzinie bielizny strasznie nudna jestem, najbardziej lubię tego typu, najlepiej ecru, biały lub czarny. W zasadzie takie mam w większości. Najważniejsza dla mnie jest całkiem gładka miseczka, żeby się pod ubraniem nie odznaczała. Oczywiście inne, np. całe koronkowe też mi się podobają, ale co najwyżej na wieczór z mężem, nie na co dzień .
No i fajne są.To na jutro tą koronkową chyba szykujesz

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora