Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-13, 19:20   #1306
bebe97
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Wywaliło mnie z wizażu a kończyłam właśnie długiego posta z cytowaniem obraziłam się i nie będe cytować

Ktoraś pytała o wózki coneco, ja tez mam flash i byłabym zadowolona w pełnie gdyby nie to ze fatalnie sie go podbija i ma barierkę gumowaną, którą Marcel zjadł w ciągu miesiąca. Na głębokich sie nie znam, ale jak maja takie podbicie jak flash to odradzam

Teraz Mikołajek lubie ksiązki, film uwielbiam - szczególnie dzięki postaci Kleofasa, wygląda jak wypisz wymaluj mój Marcel

Wiecej grzechów nie pamiętam....

TeQiba jednak odbiło mi na punkcie jednego wózka i to nie jest bebetto, muszę go mieć Mąż już nawet nic nie mówi tylko patrzy z politowaniem

Co do imienia dla dziecka, zapis z wczorajszej rozmowy

Ja -Może byśmy już wybrali imię dla Małej?
On -No już przecież wybrane
Ja -Tak? a jakie
On - No Lena, Ewa albo Iga
Ja - Ale nie może mieć trzech, zdecydujmy się na jedno
On - yyyyyy no to Iga
Ja- Iga?
On - Nie? to no Ewa
Ja - słuchaj, ale nie musisz się sugerować moimi wyborami, może sam coś zaproponuj
On - yyyyyy Igor

Jak widać mój mąż nie widzi potrzeby nazwania córki, zostanie Pisanką przynajmniej będzie jedyna w klasie

Aha, pieluchy kupiliśmy bez problemu. ale u nas na wschodzie straszne zacofanie, większość jedzie na tetrach stąd pełne półki w sklepach

Co do filmu z porodem - hmmm, nie wiem, czy tej pani dali znieczulenie, ale gdy mnie bolało to nie przytulałam się ani nie całowałam męża, raczej nie zbliżał się bojąc że zarobi gonga słusznie zresztą

Edytowane przez bebe97
Czas edycji: 2014-02-13 o 19:30
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora