Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-14, 15:41   #1504
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Eeeee tam, bombonierka, właśnie przepuściłam kasę w arosie, i tak miałam to zrobić, jakby co, to powiem, że oszczędziliśmy na niebyciu na wielu kolacjach, kinach, biżu itp.
A co do Twego wcześniejszego postu, wszystko fajnie, rozumiem - tyle, że my odmieńcy i robimy co możemy, żeby nie podgrzewać atmosfery, bo potem tylko smutno i ciężko...
.
ojej ,zapomniałam . choć w sumie mi nie tylko chodzi o sex. chodzi o czułość ,o kontakt o przytulenie .nic więcej czasem nie trzeba robic .

no a te bomboniery to taki tam przykład .... bo można kupic sobie cokolwiek co sprawia przyjemność

śruba w jedzeniu - o matko ....
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Anielka nie wstaje Ci w wanience? uwielbiałam stelaż na wanienkę, ale już nie możemy używać

mój syn pierwszy raz od nie wiem kiedy nie padł (tfu!), nie poszedł spać o 12ej. normalnie jak przed wakacjami - spacer, wertepy, sen. aaa!
najgorsze, że pewna "rytmu dnia" rozczyniłam zupę tajską o 11ej. jest pysznie... miękka
u nas stelaz tez by nie przeszedł .....
Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
aaaaaauuuuuuaaaaaa http://www.sportfan.pl/galeria/nie-t...e-49462/foto_4 słyszałyście o tym??? a Norweżki wymyśliły, że Kowalczyk wymyśliła se złamaną nogę i wrzuciła czyjeś zdjęcie rtg w net niech najlepiej jeszcze wynajdą przepis, że nie można startować ze złamaną nogą, żeby ją zdyskwalifikowali
boje się luknac na to co wstawiłaś...to cos strasznego ?