Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-14, 19:49   #2011
Suvia
Zakorzenienie

Dot.: Koty - część VIII

No, to właśnie uroczyście wręczyłam Kocie nową wędkę, którą ona uroczyście olała. I tak nam minęły walentynki

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze. Mnie zarzucili robotą (a tak miło mi się na forum pisało ).
I jakiś splot pechowych sytuacji.
(...)

Koty też padły, chyba coś z ciśnieniem
Naprawdę dzisiaj było coś nieteges z aurą ja łażę jak potłuczona, nie dziwię małym pomyłkom w pracy

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Ojej, ja to bym się zatęskniła. Daleko do niej będziesz miała?

Grubcio pyta dlaczego nie przeprowadzisz Feli ze sobą do Krk?
Bo ten miesiąc będzie morderczy, ale jak sie sprawdzę, to już krk będzie na stałe i wtedy zrobimy razem rodzinną akcje-przeprowadzkę.

na razie wykminiliśmy z facetem, że to bez sensu żebym targała kota do nowego otoczenia, dużo mniejszego (bo skoro to tymczasowo,to tylko pokój wynajmę), i żeby mnie Felut widział tylko jak wychodzę rano i potem wracam do domu przed północą i idę spać W depresję by mi przytulak wpadł, raz-dwa. Zostaną sobie razem, facet będzie normalnie wracał po robocie do domu (do kota), a ja będę przyjeżdżać na weekendy (pociągiem 1.5 godziny) i miziać kociaste przez te dwa dni.

Smuto mi, ale co zrobić. W sumie sobie tłumaczę, że to nie jest taka duża różnica w stosunku do tego poprzedniego roku, na którym kończyłam studia. Byłam co tydzień w krk te dwa-trzy dni na zajęciach (w środku tygodnia, z noclegiem u znajomych).

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

(Ty przynajmniej dostałaś coś słodkiego, bo ja od szefa to tylko dodatkową robotę- od 5.00 do 16 :/ )
w ryj szefowi ;/

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
Hau hau jedzie do domu, ciekawe jak koty zareagują na prezent .
ucieczką oby od razu do cioć wizazoowych!

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
uff (piszę jedną ręką), dała sobie zdjac opatrunek po wenflonie, lezy na moich kolanach i "ugniata" non stop sweter. Ale lepsze to, niz pijane lazenie po pokoju. Ma tez fazy strzelania ogonem oraz calowania mnie i mruczenia za wszelka cene i rozkopywania kubraka też
ojej, szaleństwo

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2014-02-14 o 19:54
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora