Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-14, 21:52   #877
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Mój małżonek sie postarał
Właśnie dostałam piękny bukiecik czerwonych tulipanów(które ubóstwiam!!!), pudełko w kształcie serca z czekoladkami w środku, cudowną kartkę i piękny wpis w niej oraz bon na 40 funów do zrel

A dziewczyny po małym misiu z serduszkiem
brawo dla męża

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
tż przylazl z wiaderkiem w serduszka/tulipanami/.///... moim ukochanym włoskim truskawokowym szampanem i swiezymi truskawkami

I love IT
no spisał się chłopak ale wyjścia nie miał jak jest na cenzurowanym

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
miałam pisać jak było.

no to dzieciaczków dopiero pięcioro było,ale to nowa grupa (w tej na późniejszą godzinę podobno na początku było troje dzieciaków, a teraz jest jedenaścioro, więc dochodzą nowi). Moja Tusia jedyna dziewczynka, a wszyscy chłopcy starsi-raczkujący i siedzący, jeden nawet już chodzi.
Ogólnie zauważyłam,że Tusia mocno im się przygląda i jakby próbowała ich naśladować i próbowała tak podnieść ręce,żeby czworakować,ale nadal jej ciężko
Były różne zabawy,śpiewanie piosenek, nosiłyśmy dzieciaki do rytmu piosenek i je w różny sposób podnosiłyśmy, kręciłyśmy się itp itd Tusi się bardzo podobało, a najbardziej jak pani śpiewała jej ulubione Lalala i jak leżała na takiej tęczowej macie i tam było pełno zabawek i instrumentów muzycznych, choć oczywiście wszystkie chciała do buzi

nie wiem no, chyba się zapiszemy na stałe. 100 zł miesięcznie to nie majątek, a zawsze to dla niej rozrywka, kontakt z innymi dziecmi no i jednak uczy się od tych starszych a dla mnie to jak siłownia, ale się dzisiaj namachałam z nią

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

reklama... ech bardzo prawdziwa.
super! z opisu widać że Tusi się bardzo podobało

jakoś nie mam nastroju dziś...
jutro mamy gości i może na samo ich przyjście się cieszę, ale nie mam mocy na sprzątanie i gotowanie.

papużko super ci wyszły te paznokcie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora