Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-15, 09:08   #786
karota11
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
wychodzimy!
niech brokuły tańczą
bo kochany synuś na walentynki zafundował mamuni w końcu noc w domu i kąpiel relaksacyjną

Cytat:
Napisane przez esskapada Pokaż wiadomość
Normalnie cisza ostatnio na forum :P trzeba to zmienic :P chyba dzieci daja wszystkim popalic

1. Natalia juz sama siedzi posadzona nie buja sie na boczki i upada asekuracyjnie
2. Konikujemy
3. Natalka pozazdroscila Nelce i tez ma getry w kropki i buszujemy
4. W koncu zabka ma swoje zastosowanie zeby dupka nie marzla
5. Natalka uwieziona przez tate
6. Nowa zabawka od taty na walentynki
7. i walentynka od tz chyba cos mu odbija bo nigdy nie obchodzimy jakos szczegolnie walentynek
super prezenty dostałyście

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
cudne ma te oczka, ślicznota mała
my po wizycie u dentysty dziecięcego, nic się nie dowiedziałam tylko straciłam 50 zł, niby ma wędzidełko górne za krótkie ale przycina się dopiero po 3 rż jak już kły wyjdą... także wizyta 2 min i pięć dyszek poszło, no ale z lepszych wieści kupiliśmy wózek, najpierw byłam napalona na maclarena techno xt no aleee byliśmy u nas w dziecięcym i przeceniona byla inglesina avio z 1500 zł na 700 - cudny wózek, tylko troche kiepsko podbija ale i tak jest super, szybka decyzja i mamy już w domu jaka miła odmiana po ciężkim i wielkim jedo
jaki kolor macie?
świetny!

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
wow, super

fajnie że Dareczek przekonuje się do mm (i że do bebiko bo to jedno z tańczych, i jest często spotykane w szpitalach/żłobkach).

a my mam winowajcę naszej ostatniej upojnej nocy przepełnionej krzykiem i niespokojnym wierceniem się - jest pierwszy ignacowy ząb
no to pionę mozemy Wam dać za pierwszego ząbka

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Hej,właśnie usypiam Wiktorka i nie wiem czy mi sie uda.. A dzis przez cały dzien od 6rano miał dwie drzemki po pól godziny..Załącznik 5583632Załącznik 5583633

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
haha jakie super ćwiczenia przed snem

Cytat:
Napisane przez megusia87 Pokaż wiadomość

Brawoo za ząbek

Hmm
Co do dni plodnych to jak była kaukaska to chyba jest płyn w zatoce douglasa a to na Usg chyba widać... Tak mnie się zdaje.

Co do mikroskopu - mam mieszane uczucia... Miałam go, tylko badałam ślinę a nie śluz. Zawsze miałam dni niepłodności a Bart jest wiec dla mnie to mało miarodajne.

Jedynym celnym wyznacznikiem dni plodnych u mnie było mierzenie PTC i kalendarzyk, jak bede sie starać o 2 dziecko to tylko z pomocą tego.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Natalie <3 słodziak
TŻta Twojego nie kumam...

Widzę że łóżeczkowe szaleństwo

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Bart dzisiaj zjadł swój pierwszy jogurt
Smakował bardzo
Robiłam te biszkopty z przepisu co dziewczyny podawały, polecam, rewelacja Bart wcina aż się uszy trzęsą

Codziennie wymieniamy tampony w paluszkach, już to lepiej wygląda, jestem dobrej myśli

dużo tych biszkoptów wyszło?

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Cześć
odzywam się tylko żebyście nie myślały że uciekłam gdzieś
jedziemy dzisiaj do teściów, jutro do rodziców - więc krucho z czasem.

A wogóle odnośnie dwujęzyczności maluchów (cały czas zapominam napisać) - moja Helena też jest dwujęzyczna, od kilku dni ciągle powtarza Bubble

Miłej soboty
hhahah
mój też ma zdolności językowe, jak się obudzi i leży koło mnie , to mówi up up up up