2014-02-15, 11:10
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy szprotka czy walen - kazda z nas ma talent - cz.23 dopingu
Cytat:
Napisane przez Malinka_5
w tym wątku liczymy gości
mamy 2 złota  z Soczi , ale pewnie wiesz  no i Kamil dziś leci...
no jak Tam Tobie słonko na obczyźnie ?  robótkujesz ? czy jeszcze się wypakowywujesz?
|
Tak szczerze to jestem ale w PL... trochu się pogmatwało. Ech ale chcę spróbowac teraz sama jechać. A to oznacza zostawić faceta z dzieckiem...
Mieliśmy wycieczkę samochodem ponad 4 tys kilometrów w sumie...
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
Cytat:
Napisane przez emi29w
zaloguj sie na rossnet
a potem wejdź w zakładke e-kupony i tam po kroku wpisuj te dane
musisz teraz się wciągnąć w klepaniu 
zajrzyj na wątki tam widać ,ze dziewczyny nie próżnują 
|
Szczerze to nawet jakoś takoś ochoty nie mam ani klepać ani robić nic ale się zmuszam dokańczać rzeczy które mam do wykończenia...
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------
Cytat:
Napisane przez martikaj
Hejka, z tymi gośćmi to pewnie musi być jakiś błat tak jak Agatka pisze
Dziewczyny, chcę spróbować jak to będzie, zobaczymy, najbardziej to na giełdę liczę, tam jednak mnóstwo ludzi się przewala.Tylko że musiałabym mieć jakis asortyment, bo same czapeczki to za mało, muszę przemyśleć co i jak, dzięki za deklaracje, jak coś to razem damy radę
Dzięki Emi 
|
Masz niezłe tempo "produkcji" więc na pewno nie będziesz miała problemu z zatowarowaniem się a Twoje pracę są śliczne ale masz rację czapeczki same to za mało ale musisz coś wymyślić szybkiego i efektownego, jakieś mitenki ażurkowe an wiosnę , pewnie ciekawe opaski dla dziewczynek i spinki a także ciekawe torebeczki. Może coś pod komunię?
|
|
|