2014-02-15, 12:54
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
Napisane przez positive rebel
Ja już skończyłam zaproszenia. W ten weekend zaczniemy rozdawać - w przyszłym pewnie wycieszcza do Wrocławia. Nie ma mnie w klubie więc wrzucam tutaj.
Nie są idealne - widać, że robiłam je ręcznie, ale są takie jak sobie wymarzyłam i to dla mnie najważniejsze 
|
Jak zwykle mnie zachwycasz positive! cudeńka!
Cytat:
Napisane przez Liana
Co do denerwujących sytuacji odnośnie zazdrości, zapraszania i dziwnych sytuacji, moja wspólniczka mówi : "kupuję sobie na twój ślub jakąś jasną, kremową sukienkę, szpile, kok i kwiaty we włosach - muszę się odwalić!!  " - powiem jeszcze, że to osoba która lubi i musi być w centrum zainteresowania. Nie trudno jej będzie przyćmić Pannę Młodą, szczególnie z moją prościutką suknią i całą stylizacją ..  Pewnie ma nawet taki cel, bo to taki typ człowieka. Oczywiście nic nawet się na to nie odezwałam 
|
ja mam tak z teściową i siostrą TŻ - one we dwie zawsze muszą być najpiękniejsze i muszą być gwiazdą na każdej imprezie, królowe balu jak nic a teściowa blond bomba w rozm 34 to już w ogóle mnie o depresje przyprawia... i kupiła beżową sukienkę (beżową czyt. ivory)
"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
|
|
|