|
BAN stały
|
Dot.: intymne video TŻ
Cytat:
Napisane przez pewna mila wizazanka
Witam Was,
Jestem w związku od 5 miesięcy, poznałam TŻ na imprezie. Na początku uznałam, ze to pewnie jakiś podrywacz, mówił dużo komplementów, ale potem okazało sie, że za tym idą też czyny. No i staliśmy się parą  Jest kochany dla mnie, dba o mnie, no miodzio. Niestety, ostatnio coś odkryłam...
byłam u niego w mieszkaniu i tak się stało, że on musiał na gwałtu rety lecieć do kolegi (jakaś pilna sprawa). Poprosił, bym poczekała u niego. I nie wiem co mnie podkusiło, ale zaczęłam szperać w jego rzeczach. Nie w komputerze, bo tam ma hasło, poza tym kiedyś zajrzałam na jego fb (wiem, wstyd) i nie było tam nic "podejrzanego". No ale do rzeczy. Zajrzałam do jego szuflady, do szafek...sama nie wiem czemu. Moze dlatego, ze na wizazu coraz zcęściej czytam, że tak dziewczyny dowiadywały się o zdradach, a ja cały czas mam w sobie lęk, ze zostanę porzucona , oszukana. Znalazłam płytkę z dziwnym napisem"S  " i datą sprzed ok roku, i kopertę, w sumie już taką zniszczoną. W środku były zdjęcia. Zdjęcia mojego TŻ z jakąś blondynką(dokładnie nie widać twarzy, ale przypuszczam, ze to jego była-ma dość spory biust, taka typowa "laska", b. atrakcyjna). Ona tam była w róznych pozach (wiadomo jakich) i seksownej bieliznie-ponczochy, gorsety itd. Bałam się odpalić tę płytkę , co znalazłam, zwłaszcza, że TŻ mógł wrócić, ale postanowiłam zobaczyć choć fragment (usłyszałabym samochód TŻ). I żałuję do teraz...blondyna stękająca, mój TŻ krzyczący z podniecenia, mietoszący jej duży biust(ja mam niewielki), jego słowa :jesteś taka seksowna - najbardziej mnie zabolały...i to jak patrzył z uwielbieniem na jej piersi. Widać to tak, jakby ustawili kamerę na statywie i nagrali... Nie widać dokładnie jej twarzy, ale tak przypuszczam, ze to ta była( i imię się zgadza, tzn pierwsza litera), i jest tam też data. wiem, wiem, zaraz powiecie, że przeciez to przeszłość, że on teraz jest ze mną i mnie kocha, ale mnie nie daje to spokoju. Nigdy jakoś nie byłam zazdrosna o jego byłe, ale teraz gdy to zoabczyłam...poczułam sie mega ponizona. Przede wszystkim dlatego, ze ona jest b.pociągająca na tym filmiku. Ja z moim TŻ jeszcze nie współżyliśmy, ale przymierzamy się do tego, mamy za sobą różne pieszczoty. On zawsze mówił, że kocha moje ciało, moje piersi(niby mu nie przeszkadzają, ze są małe), ale teraz bardzo sie boję, ze będzie mnie porównywać z nią, ja nie mam doświadczenia duzego, nie jestem taką typową "sexy dziunią" jak ona... Nie potrafię pozbyć sie z mysli tych obrazów. Poza tym boli mnie , ze on nadal to trzyma...myśl, ze ogląda to w samotności, wspominając gorące chwile z nią, przyprawia mnie o mdłości. Nie wiem, czy faktycznie tak jest, ale kurde no... wiadomo jacy są faceci. Jestem zdruzgotana. Jak wrócił TZ udawałam, że nic się nie stało, jestem dość dobrą aktorką, ale na dłuższa metę nie dam rady... 
|
Boże ...
Jacy są Ci faceci? Są z dziewczyną pięć miesięcy, bez seksu i rzucą ją ot tak, bo nagle się okaże, że nie jesteś sexy dziunią? Nie żeby coś, ale zauważyłby to... 5 miesięcy temu?
Masz za swoje. Grzebałaś w jego rzeczach i znalazłaś sekstaśmę - no wielkie łał. Sama napisałaś, że to przeszłość. Mógł być z kim chciał i robić co chciał. Pewnie, że żadna z nas nie chciałaby na coś takiego natrafić, ale on nie zostawił tego na wierzchu. Wiesz, co zrobiłaś? Zaufał Ci, zostawiając Cię samą w mieszkaniu, a Ty przeszperałaś jego rzeczy jak typowa matka-Polka, co się za dużo filmów naoglądała, i masz teraz wąty do niego - o których nawet mu nie powiedziałaś - że miał czelność mieć dziewczynę i - o boże! - uprawiał z nią seks.
Radze wyluzować, nie robić takich akcji, bo nikt nie chciałby mieć laski/faceta, który nie potrafi utrzymać łap przy sobie. Ja bym się nawet mu nie przyznała do tego, bo to ty zrobiłaś coś złego, a nie on. I co on ci ma powiedzieć?
|