2014-02-15, 17:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: intymne video TŻ
Czy jestem jedyną osobą, którą uderzyło trzymanie takich materiałów po rozstaniu? To przedkładanie swojego podniecenia i perwersyjnych fantazji nad pewne granice etyczne - ja na miejscu dziewczyny spodziewałabym się natychmiastowego usunięcia filmu i zdjęć, to dla mnie naturalne.
Co najmniej niesmaczne. W już wejście w nowy związek i dalsze chomikowanie sekstaśmy z byłą to obrzydliwość. Na miejscu tego faceta czułabym się podle trzymając takie filmy w szafie i jednocześnie od 5 miesięcy udając uczucie do innej.
Nigdy nie zrozumiem nawet trzymania zdjęć w stylu 'my we dwoje objęci' po rozstaniu, a cos takiego...
ps. odpuśccie sobie argumenty pt. może zapomniał. Nie wiem jak trzeba być naiwnym, żeby wierzyć, iż o takiej rzeczy można przez x miesięcy nie pamiętać - zwłaszcza, że mocno ukryte raczej nie były. skoro dziewczyna raz dwa je wygrzebała.
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------
Cytat:
Napisane przez Absinth87
Myślę, że on to bardziej trzyma jako "pamiątkę" a nie material do masturbacji...chociaż skoro się nie kochają to kto wie  jakoś sobie chłop musi radzić w "chudych latach"...
|
Obrzydliwe.
Zarówno wobec obecnej dziewczyny, jak i byłej.
|
|
|
|