Eskapada, bardzo fajna pamiatka. Ja tez bym chciala cos takiego Sofii podarowac ale jestem niezorganizowana totalnie i nie zapisalam nawet kiedy zaczela siadac, raczkowac, wstawac... Wiem tak mniej wiecej. Do tego mam materialy na album, zdjecia z ciazy i pierwszego polrocza wywolane tylko nie moge znalezc czasu i przestrzeni,zeby sie za niego zabrac
Moja dziecinka jest taka dzielna ale wciaz jest z nia kiepsko. Z noska cieknie, zaczela pokaslywac, ma biegunke - od wczoraj juz 3 zielone kupki wsiakniete w pampka

wczoraj jej tez oczko na zielono ropialo ale dzis juz ok. Apetytu nie ma, caly obiad dzis wyladowal na podlodze. Tylko cyca ciagnie chetnie, za co dziekuje Bogu.
A Ignas jak tam? Dalej jestescie w szpitalu? Ach i zebulka gratuluje (ciagle zapominalam napisac).
I w ogole mnie nostalgiczny nastroj zlapal. TZ juz poszedl do pracy, zostalysmy z Sofcia same i tak mi brakuje tza siostry i dziewczynek

cudnie bylo miec je przez tydzien... Ciesze sie bardzo na nasza wyprawe do Polski. To juz w zasadzie za miesiac. Lecimy same z Sofia na 3 tyg. tZ nie dostanie urlopu bo na przelomie kwietnia i maja przyjezdzaja jego rodzice na prawie 2 tyg i bedzie wtedy bral wolne. Tego tez sie nie moge doczekac. Ech, jestem zwierze wybitnie stadne a sama sie zapedzilam na te samotnie
Sent from my XT1032 using Tapatalk