2014-02-15, 20:04
|
|
|
Buc
|
Dot.: intymne video TŻ
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Ok. Ale nie widzisz w swoim zachowaniu teraz hipokryzji? Mówisz, że moje teksty są żenujące, jednocześnie przy takim kalibrze ''zbrodni'' winę widzisz u autorki, a nie u faceta. To jest dopiero żenujące i chyba nawet nie widzisz tego... Nie mówię, że moje określenia sa dobre, po prostu jak widzę jak gadacie na autorkę, która jest tu najmniej winna i usprawiedliwiona tym co znalazła, to mi ciśnienie podnosicie.
|
ja nie mówię czy autorka jest winna czy niewinna. natomiast nie uważam, że facet nadaje się od razu do odstrzału. może wystarczy, że z nim porozmawia i powie, że sobie nie życzy, aby trzymał takie rzeczy?
czy ogólnie chodzi Ci o to, że autorka by godności żadnej nie miał jak by została z tym facetem?
i grzebania nic nie usprawiedliwia. i od razu powiem. tak zdarzyło mi się przejrzeć telefon faceta. i było to mega gówniane i słabe zachowanie.
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Ok, pomińmy to, że kręcą go seks-filmy, może to i jest sprawa indywidualna... ale na pewno nie w porządku jest trzymanie tego mając nową dziewczynę. A ponad to zwyczajnie nieodpowiedzialne, bo co jesli autorka byłaby jakaś niezrównoważona i w zemście puściłaby to na facebooka, czy gdzieś?
|
nie jest w porządku ale autorka może z nim pogadać. nie trzeba gościa od razu na stos wysyłać.