Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - intymne video TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-15, 20:04   #91
suszarka
Buc

Dot.: intymne video TŻ

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ok. Ale nie widzisz w swoim zachowaniu teraz hipokryzji? Mówisz, że moje teksty są żenujące, jednocześnie przy takim kalibrze ''zbrodni'' winę widzisz u autorki, a nie u faceta. To jest dopiero żenujące i chyba nawet nie widzisz tego... Nie mówię, że moje określenia sa dobre, po prostu jak widzę jak gadacie na autorkę, która jest tu najmniej winna i usprawiedliwiona tym co znalazła, to mi ciśnienie podnosicie.

ja nie mówię czy autorka jest winna czy niewinna. natomiast nie uważam, że facet nadaje się od razu do odstrzału. może wystarczy, że z nim porozmawia i powie, że sobie nie życzy, aby trzymał takie rzeczy?

czy ogólnie chodzi Ci o to, że autorka by godności żadnej nie miał jak by została z tym facetem?

i grzebania nic nie usprawiedliwia. i od razu powiem. tak zdarzyło mi się przejrzeć telefon faceta. i było to mega gówniane i słabe zachowanie.

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ok, pomińmy to, że kręcą go seks-filmy, może to i jest sprawa indywidualna... ale na pewno nie w porządku jest trzymanie tego mając nową dziewczynę. A ponad to zwyczajnie nieodpowiedzialne, bo co jesli autorka byłaby jakaś niezrównoważona i w zemście puściłaby to na facebooka, czy gdzieś?

nie jest w porządku ale autorka może z nim pogadać. nie trzeba gościa od razu na stos wysyłać.