2014-02-15, 20:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.13
Cytat:
Napisane przez joasia-a
gratki! 
to posapmuj z nami teraz  dluga sesje mialas
no niby tak heh, ale jednak ludzid z rodziny Tzta na pewno beda woleli do niego dzwonic i potwierdzac :p
kurde! az sama jestem ciekawa haha
|
No właśnie... dlatego zaufam, że stanie na wysokości zadania i jak ktoś mu coś potwierdzi, to od razu mi da znać... 
Cytat:
Napisane przez n91adine
Ooooo, własnie, propo wynajmowania. Joasiu, ile płacicie najmu za ile pokoi?
To chodźmy na piwo KIEDYKOLWIEK  Muszę się odchamić.
|
Ahahahha na piwo odchamić? Ty lepiej do teatru idź czy co! hahahah 
Cytat:
Napisane przez joasia-a
DOtarlam na mieszkanie.. przywiozlam sobieborowki i truskawki.. nie duzo ale od razu kupilam w sklepie po drodze kefir i matko.. wiem jak smakuje szczescie!!! Przepis nas zczescie to garsc borowek i 4 truskawki, troche kefiru... maaaaaaaaaaaaamo
Kurde.. wszystkie z TŻtami hehe :P milych wieczorow 
|
Bardzo śmieszne... :P ja mam 6 dzień bez TŻ'ta, a przede mną jeszcze kolejne 10....
W ogóle wiecie co? pierwszy weekend z prawdziwymi wspólokatorami . Widać, że jest weekend, bo muza głośniej, ogólnie głośniej... ciekawe czy za niedługo będę mogła najeżdżać na wkurzających wspólokatorów czy nie . Narazie bardzo sobie chwalę- na dole w dwóch pokojach są 2, całkiem fajne pary , w trzecim pokoju jest ponoć jakaś Bułgarka (która aktualnie jest w Bułgarii), łazienka zawsze wolna, wc zawsze wolne, jedynie to ciągle coś gotują i wszystko czuć w pokoju.... ale ogólnie żyje mi się całkiem dobrze narazie .
|