Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-15, 20:19   #4635
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.13

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
gratki!
to posapmuj z nami teraz dluga sesje mialas

no niby tak heh, ale jednak ludzid z rodziny Tzta na pewno beda woleli do niego dzwonic i potwierdzac :p

kurde! az sama jestem ciekawa haha
No właśnie... dlatego zaufam, że stanie na wysokości zadania i jak ktoś mu coś potwierdzi, to od razu mi da znać...

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Ooooo, własnie, propo wynajmowania. Joasiu, ile płacicie najmu za ile pokoi?

To chodźmy na piwo KIEDYKOLWIEK Muszę się odchamić.
Ahahahha na piwo odchamić? Ty lepiej do teatru idź czy co! hahahah

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
DOtarlam na mieszkanie.. przywiozlam sobieborowki i truskawki.. nie duzo ale od razu kupilam w sklepie po drodze kefir i matko.. wiem jak smakuje szczescie!!! Przepis nas zczescie to garsc borowek i 4 truskawki, troche kefiru... maaaaaaaaaaaaamo

Kurde.. wszystkie z TŻtami hehe :P milych wieczorow
Bardzo śmieszne... :P ja mam 6 dzień bez TŻ'ta, a przede mną jeszcze kolejne 10....

W ogóle wiecie co? pierwszy weekend z prawdziwymi wspólokatorami . Widać, że jest weekend, bo muza głośniej, ogólnie głośniej... ciekawe czy za niedługo będę mogła najeżdżać na wkurzających wspólokatorów czy nie . Narazie bardzo sobie chwalę- na dole w dwóch pokojach są 2, całkiem fajne pary , w trzecim pokoju jest ponoć jakaś Bułgarka (która aktualnie jest w Bułgarii), łazienka zawsze wolna, wc zawsze wolne, jedynie to ciągle coś gotują i wszystko czuć w pokoju.... ale ogólnie żyje mi się całkiem dobrze narazie .