Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 01:20   #1804
agunia4ever
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Wzięłam się za ogarnianie gemini. Najgorsze, że nie wiem co warto u nich kupić. Gdybyś któraś miała swoją listę zakupów to byłabym mega wdzięczna za podesłanie
Wiem, że muszę kupić octanisept, tylko jaki ten mały wystarczy?
Położna mówiła, że ona poleca alantan krem, dopiero jak coś się zacznie dziać powinno się przerzucić na alantan maść. Wspominała o bepanthenie i sudocremie. Tego ostatniego nie poleca ( a ja byłam pewna że kupię tylko go i po problemie). Zamówię chyba jeszcze fridę, i chyba jakiś porządny termometr. Coś jeszcze od nich polecacie?
Butelki, smoczki itp chyba w innym miejscu zamówię bo tu losowo wysyłają.
I jeszcze pytanko. Witaminy skończycie brać po porodzie, czy będziecie dalej brały czy może na jakieś inne się wtedy zmienia? Bo nie wiem czy zapas swoich uzupełniać

Zła jestem na siebie, że dopiero się za to zabieram. Wy wyczekujecie już pierwszych skurczów, a ja dopiero pierwsze zakupy robię. To wszystko powinno być już dawno w moim domu! No ale niestety niektórych sytuacji nie da się przewidzieć.
wklejam poniżej moje zakupy na gemini. dodatkowo w innych sklepach kupiłam: podkłady poporodowe 4 op., podpaski bella maxi 3 op., takie większe płatki kosmetyczne 1op., wkładki laktacyjne 1op.-30szt., patyczki higieniczne z ogranicznikiem, gaziki.
Co do kosmetyków pielęgnacyjnych to spróbuję z Babydream
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gemini.jpg (86,7 KB, 40 załadowań)

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora