Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 07:46   #1821
martorka
Rozeznanie

GG do martorka
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Amelka właśnie mi zdjęcie zrobiła. Zawału dostałam. Jakoś wcześniej tego brzuszyska chyba nie widzialam. Boże skóra po porodzie chyba do kolan będzie mi wisieć. A Wy macie takie zgrabne małe brzuszki i to w 35-38 tc. A nie w 32. O zgrozo!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja tez mam duzy, nawet mi maz wczoraj powiedzial,ze w pierwszej ciazy nie bylam taka gruba, swinia jedna ale w pierwszej ciazy mialam wage startowa 55 a teraz 65 i juz waze 81 Niech ta ciaza juz sie konczy... ale widze, ze z tym zakonczeniem, to nie taka prosta sparwa, a pelnia to sie wcale nie sprawdza u nas na watku

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
dziękuję! będę działać

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

ten tego... sądziłam, że jak sowy, to MĄDRY będzie, a nie NOCNY MAREK a tu zonk
ja tez mam sowy!!!!

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dobry! Na razie nie nadrabiam. Sprawa jest
Próbowałam się przekrecic z boku na bok. Tak mnie zaklulo po lewej stronie w pachwinie az syknelam z bólu i się nie ruszalam pare sekund.
Chyba nie można dziecku w brzuszku złamać reki??

Chyba ze to są te sławne skurczybyki
Sent from my HTC Desire 200 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

.
Chyba sie nie da :P mnie tez czasem kluje w roznych miejscach przy roznych czynnosciach, wiec nie ma paniki

I nie wiem co to za dziwne zachcianki mam, ale litr mleka wypilam przez cala noc, przy wstawaniu do wc

Edytowane przez martorka
Czas edycji: 2014-02-16 o 07:52
martorka jest offline Zgłoś do moderatora