2014-02-16, 12:25
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Niechęć na seks po kłamstwie na temat przeszłości mojej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez mrauu_
Luzy na pewno nie są kwestią jej wielu partnerów.
Skoro się kochacie musicie wypracować sobie zaufanie, bo bez tego będzie ciężko. Postaraj się zrozumieć swoją dziewczynę. Nie powiedziała, bo się bała. Każdy wie jak określa się dziewczynę, która pozwala sobie na taki seks, nie chciała, żebyś tak o niej myślał. Nie chciała stracić w twoich oczach. Powinna być szczera, fakt. Każdy popełnia błędy i każdy chce wymazać coś ze swojej pamięci.
Dlaczego tak zareagowała na twoją historię? Co innego miała powiedzieć, pochwalić? Może faktycznie osądziła Cię za ostro, ale myślę, że to była swego rodzaju maska. Taką reakcją chciała zakryć swoje przeżycia.
Proponuję wam szczerą rozmowę. Musisz powiedzieć jej o swoim problemie. Jesteście razem i musicie poradzić sobie z tym oboje.
|
Rozmawialismy o tym, wie ze zle zrobila, stara sie to naprawić, ale mi jest ciezko to zrozumiec, bo skoro wiedziała, ze to co ja robiłem wczesniej było zle i ze tego żałuje,mogła odpuścić, a ja jak kretyn tłumaczyłem sie a ona mnie oklamywala, gdzie uwazam niepotrzebnie, były dwie opcje
1.albo w ogole nie gadac o przeszłości
2.albo powiedziec wszystko na poczatku związku i zobaczyc co wyniknie, bo jezeli ludzie sie kochają to przeszlosc nie ma wpływu na przyszlosc.
|
|
|