Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 11:40   #411
Prymaza
Raczkowanie

Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II

Cytat:
Napisane przez ewelinka2210 Pokaż wiadomość
Prymaza słyszałam też o tym co Neipys napisała, że bardzo skuteczne. Jak już domowe sposoby nie pomagają typu suszone śliwki popite na czczo kefirem to może warto spróbować. Tylko na ulotce piszą, żeby konsultować z lekarzem, Ty jeszcze w pierwszym trymestrze, to może zapytaj.
Myślę, że taka Twoja natura z tymi brudzeniami, nie sądzę, żeby zaparcia coś takiego spowodowały. A nie zbiegły się te brudzenia z terminem miesiączki?
Eluśka pamiętamy Trzymajcie się tam cieplutko Jak się uda to coś skrobnij
Dragusia i jak sobota minęła? Patrzyłaś na shreda? Ja teraz ripped'a robię
A my wczoraj na randce byliśmy Od ponad pół roku nigdzie nie wychodziliśmy bez synka. Dlatego było wszystko skumulowane: chińczyk, potem kino - Jack Strong - bardzo fajny film i jeszcze do baru na jakieś piwka i mój ukochany drink nawet wpadł: malibu, bacardi i sok pomarańczowy - mniam Kalorii nie liczyłam, miałam dzień dziecka - a co
No a po 6 tygodniach we czwartek było -3,4 kg i -38,5 cm w obwodach
Ewelinka, pewnie taka moja uroda, no wlasnie temin 3 miesiączki byłby za tydzień, to nie sądze. Ale moja mama mówila, że też tak jakoś miała i przeszło poprostu. Ponoć jak macica się rozrasta to czasem tak jest i jak łożysko się buduje-tak mówiła Pani doktor...teraz dzidzia rośnie baaardzo szybko. Nie wiem, aż tak nie wnikałam. Ważne, że schodzi już.
To tak naprawdę w jednym momencie, w trakcie toaletowania, byłam godzinkę wcześniej nic nie było, a późnie po, już się takie brudki pojawiły.
Narazie testuję śliwki i zobaczymy
Jeju ale Ty dzielna jesteś, tak stracić w obwodach?? WoW!!! za randkę! sia lala
Prymaza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując