Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - intymne video TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 15:14   #181
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Dot.: intymne video TŻ

Nie czytałam wszystkich stron, odniosę się do pierwszej

Jakbym wiedziała, że facet mi buszuje po szufladach, szafkach, gdy mnie nie ma, to byłabym mega zła, nadużyłby mojego zaufania i musiałby stawać na rzęsach, by się odkupić. Dla mnie to obrzydliwe, serio.

Szperasz, węszysz to masz teraz karę.

Co do faceta - ja też trzymam różne rzeczy w szafkach. Mam pewne szafki/szuflady, do których wkładam coś i nie zaglądam tam ho ho ho i są różne głupoty, zdjęcia, pamiątki itp. Mam też 2 kartony pamiętników z dawnych lat, laurki od chłopców z podstawówki po intymne zdjęcia w późniejszym wieku z moimi eks. Nie wyrzucam tego, bo to część mojego życia, nie oglądam tego za często, a wręcz rzadko, ale wyrzucić nie chce, bo akurat ja magazynuje takie rzeczy. Nie wiadomo, czy facet oglądał ten film często, nie wiadomo czy oglądał, czy może wsadził tam i zapomniał? Nic nie wiadomo, wiadomo, że miał dziewczynę i tyle. I że obecna mu chyba nie ufa i obrzydliwie myszkuje po mieszkaniu

A do dziewczyny na płycie. Zgadzając się na nagranie nie oznacza od razu cichej umowy, że po zerwaniu tę płytę się niszczy czy coś. Zakładam też, że facet nie pokazywał tego filmiku nikomu. Autorka sama się nadziała.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując