Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - intymne video TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 15:23   #182
obsydian
Przyczajenie

Dot.: intymne video TŻ

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;45174732]No ja się z tym nie zgadzam, bez znaczenie dla mnie to jest czy związek trwa pół roku czy 5 lat . Jeżeli byłabym zaangażowana i coś tam czułabym do faceta ,to raczej tego samego oczekiwałabym od niego.
A jeżeli dla niego jakiś filmik jest ważniejszy ode mnie, to nie wiem po co by miał ze mną być.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

[/QUOTE]

Związek kilkumiesięczny różni się od kilkuletniego, ludzie na początku nie są przecież ze sobą aż tak zżyci jak po paru latach.

Nikt nie pisze, że filmik miałby być ważniejszy, to jest raczej kwestia szanowania życia faceta, kompromisu, wyrozumiałości i tolerancji - nie wiemy dlaczego on tą pamiątkę ma.
Każdy ma jakieś wspomnienia z przeszłości gdy nie był jeszcze ze swoim aktualnym partnerem i można kochać, szanować swojego partnera, a jednocześnie mieć super wspomnienia z przeszłości i nie udawać, że to co było kiedyś z innymi jest na pewno gorsze niż to co jest teraz. Jedno nie wyklucza drugiego.
obsydian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując