|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
 Nie mam kiedy do Was wpadać  Całe dnie spędzam w pracy, wracam późnym wieczorem, jem coś, biorę prysznic i padam spać 
Mam nadzieję, że dziś uda mi się Was ponadrabiać, aby dowiedzieć się co tam u Was 
|

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK
cześć dziewczyny
@ jeszcze nie ma,ale mam takie plamienie już w kolorze krwi, natomiast nie mam bólu, a zawsze boli mnie potwornie. więc nie wiem:nocojest:
w tym cyklu pójdę prywatnie do mojego gina i w takim układzie zrobię prywatnie badania, bo kurcze mimo brania luteiny Kamel dostałam na te plamienia przed @, bo to chodzi o niedomogę ciałka żółtego - lutealna.
Tylko, że jak widać nic się nie zmieniło, nie wiem czy po pierwszym cyklu brania miało się zmienić czy nie? i też tak jak Ty duphaston, brałam go od 18dc do 25dc, może za późno zaczęłam brać, bo 14 była owulacja, muszę to skonsultować.
nie wiem czemu teraz nie boli, czy to jeszcze nie @ czy ta luteina, bo tym razem wyjątkowo od owulacji nic nie bolało tylko piersi, które dalej przy dotyku bolą.
|
idz koniecznie 
Cytat:
Napisane przez emagi
hej dziewuszki  u mnie jakaś niemrawa ta niedziela, pogody nie ma, głowa mnie boli i nic mi sie nie chce.
|
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Witaj w klubie! Mi też się nic nie chce. Wstawiłam obiadek i chodzę w piżamie  może siostra wpadnie po obiadku na kawę 
|
Cytat:
Napisane przez emagi
to zakładamy klub Leniwca 
|
widze, niedziela leniwa u większości z nas
My jakoś wcześnie wstaliśmy, zjedliśmy śniadanie, G pograł, ja zrobiłam porządek w przepisach, zjedliśmy obiad i poszliśmy na spacer. A po spacerze dalej leniuchowaliśmy heh. A później zabrałam się za ćwiczenia 
Cytat:
Napisane przez vioris
Już się za Wami stęskniłam
Wróciliśmy z autkiem  Jesteśmy mega zadowoleni i zakochani już w naszej furce
Nie miałam nawet jak wejść na wizaż, bo wyjechaliśmy o 20.30 w Walentynki, potem w nocy Krk 3 godzinki czekaliśmy i potem jazda polami, gdzie zupełnie nie było zasięgu  Jeszcze ktoś trakcje ukradł i 3 godziny staliśmy w nocy gdzieś w polach  Potem po autko, umowy podpisać i powrót 5 godzin. Spać poszliśmy 21.50 , dosłownie padłam jak kawka co mi się nigdy nie zdarza, bo ja tak wcześnie spać nie potrafię, ale w pociągu spałam może w kilku kawałkach ze 2 godzinki w sumie. Jeszcze taka połamana, że mnie kolana kilka dni będą bolały  Ale to nic, mieliśmy mega romantyczne Walentynki  Ale tż pamiętał i dostałam zestaw do maniciure i pediciure i masło do ciała a córcia wielkiego misia z serduchem  Potem romantyczny wieczór w pociagu  Niestety wyszło tak, że w serduchowaniu mieliśmy przerwę 4 dni i jak tam gdzieś owulacja była to niestety cykl na straty. Trudno 
|
nie ma to jak Polska hehe, ukraść trakcje 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
no jak widać zumbę można ćwiczyć do każdej muzyki 
|
w sumie hehe
Cytat:
Napisane przez malinOla1
Miałam strach, że dużo do nadrabiania ale na szczęście nie 
Wróciliśmy zabawa była mega 
|
Spokojny weekend był 
Qrcze a u mnie była jedna kreseczka na teście, a @ dalej nie ma zawsze miałam co 27-28 dni, raz na jakiś czas co 30 a tu psikus. A piersi to mam takie nabrzmiałe i tak bolą, że
|