2014-02-16, 19:41
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kto zaczyna? ;)
Cytat:
Napisane przez Hikaru
Piankai, wiedzy to Ty w ogóle nie masz, a próbujesz być mądra. Wiem lepiej czym dostarcze sobie odpowiednich wartości i witamin, więc pozostaje mi współczuć Ci, że nie potrafisz zrozumieć tego, że nie trzeba mieć diety zalecanej przez dietetyków i itp, żeby żyć zdrowo i tak jak organizm tego wymaga. Kończę rozmowę z Tobą, bo szkoda czasu 
|
Witam
Nigdy nie komentuje ,ale takie brednie piszesz, że brak mi słów.
Najgorsze jest to,że nie widzisz swojego błędu.
Myślisz ,że dieta na samych kanapkach dostarcza Ci tego,czego organizm potrzebuje to się grubo mylisz .
Nieważne czy to będą urozmaicone piękne kanapeczki o jakich pisałaś .
Posiłki powinny składać się z białka,węglowodanów i warzyw w ten sposób utrzymujesz stały poziom energii .
Organizm błyskawicznie przerabia na glukozę węglowodany proste,dlatego dzięki kombinacji tych składników glukoza w organizmie utrzymuje się na stałym poziomie oraz nie zakłóca przemiany materii.
Następnie piszesz,że woda nie rozcieńcza soków żołądkowych i muszę Ci powiedzieć ,że również jesteś w błędzie.
Picie wody wcale nie jest głupotą .
Jesli się odchudzasz pozbywasz się z organizmu wielu szkodliwych substancji ,a te żeby zostały przefiltrowane i wydalone z organizmu muszą zostać tam przetransportowane przez wodę .W przeciwnym wypadku wszystkie toksyny mogą zostać w środku i zatruć organizm.
Wobec tego jeśli wydaje Ci się,że możesz przebrnąć ten proces bezpiecznie dla zdrowia przez dietę bez picia minimum 1 litra wody -mylisz się.To,że teraz masz świetne wyniki zdrowotne nie oznacza,że w pózniejszym terminie też tak będzie .
Co do Twojej wiedzy na ten temat widzę,że jest znikoma .
|
|
|