Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 20:24   #1930
wewillrockyou
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

a teraz moja historia
tż zabrał mnie pociągiem do Wrocławia poszliśmy do sky tower, jadłam najlepszą pizze pod słońcem! później wymyślił spacer po rynku, no to wsiedliśmy w tramwaj i heja! ale po drodze.. takie skurcze mnie zaczęły łapać, ból w kręgosłupie, jeździło po kichach, do tego mega nudności, kuźwa, myślałam, że urodzę w tym tramwaju, nie mogłam wysiedzieć przy rynku na szczęście jest kfc, więc poleciałam do kibla, a tam tak zaczęło mi się lać z doopska taka biegunka i mega skurcze, brzuch twardy jak kamień, wystraszyłam się jak nie wiem tż ciągle powtarzał "tylko nie dzisiaj, tylko nie dzisiaj" na całe szczęście po 30 minutach przeszło, ale byłam nie do życia po powrocie jak wsiedliśmy do samochodu, to tż stwierdził, że już więcej nigdzie na takie wycieczki mnie nie zabiera, bo najwidoczniej Młodemu się to nie podoba
kurczę, mówiłyście, że biegunka to przepowiadacz porodu, donoszona będę za tydzień dopiero, może lepiej niech Mały poczeka ten tydzień chociaż
po drugie mama zrobiła mi cudowny ochraniacz do kołyski, no znalazła materiał, wypełniacz, no cud, miód włożyłam go do pralli, przyjeżdzamy, wyciągam, a tam z wypełnienia zrobiła się jedna wielka klucha upchana w materiale, ale się wkurzyłam.. aż się poryczałam tż jakoś to naprawił, mam nadzieję, że jak ułożę w kołysce to jakoś będzie wyglądało
a po ostatnie Olek od wczoraj kopie jak szalony, mam dość, z moich żeber chyba już nic nie zostało i macam go po piętach przy tych kopniakach, to jedyna moja frajda zawsze w nocy był spokojny, a dzisiaj nóżki, rączki.. wszystko miał w ruchu. Poza tym już cała rodzina pyta kiedy mam zamiar rodzić, bo się doczekać nie mogą
się rozpisałam

Bąbelek
wewillrockyou jest offline Zgłoś do moderatora