Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 23:18   #898
esskapada
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Się nie wkleiło ;p
To tu wkleje
Załącznik 5585670
a jakis przekaz bedzie mial ten tatuaz czy poprostu tak sobie bo jest sliczny ja tez mysle nad kolejnym ale ten co mam to moglam w innym miejscu zrobic.. no ale jakos juz przeboleje :P

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Przemek miał teraz jakoś trzy tyg że budził się tylko raz albo wcale, już się cieszyłam bardzo i planowałam powrót do sypialni, a od kilku nocy zaś się budzi min. 4-5 razy trzeba wstać, dać mu wody, smoka i zasypia no ale się człowiek rozbudza. a ja źle znoszę brak snu więc się wymieniamy z mężem, dlatego śpimy osobno. ja bym padła po kilku takich nockach

poza tym ostatnio coraz częściej boli mnie głowa. nigdy nie miałam takich problemów że coś boli, 2 lata nie było nawet u nas środków przeciwbólowych w apteczce bo nie było potrzeby. a ostatnio coraz cześciej boli mnie nad oczami, w okolicy brwi. najpierw raz-dwa razy w miesiącu, teraz już 2-3 razy w tygodniu ibuprom pomaga ale bez tego nie da rady tak boli. nie wiem czy to z niewyspania czy co ....

bardzo fajny
w nocy tylko ja wstaje.. od 8 msc nie mowiac ze ostatnia wysalam sie dzien przed porodem jak dostalam srodki nasenne i przeciwbolowe chyba

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68473.png

Edytowane przez esskapada
Czas edycji: 2014-02-16 o 23:14
esskapada jest offline Zgłoś do moderatora