|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez Magiusa
|
a jakis przekaz bedzie mial ten tatuaz czy poprostu tak sobie bo jest sliczny ja tez mysle nad kolejnym ale ten co mam to moglam w innym miejscu zrobic.. no ale jakos juz przeboleje :P
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------
Cytat:
Napisane przez vil84
Przemek miał teraz jakoś trzy tyg że budził się tylko raz albo wcale, już się cieszyłam bardzo i planowałam powrót do sypialni, a od kilku nocy zaś się budzi min. 4-5 razy  trzeba wstać, dać mu wody, smoka i zasypia no ale się człowiek rozbudza. a ja źle znoszę brak snu więc się wymieniamy z mężem, dlatego śpimy osobno. ja bym padła po kilku takich nockach
poza tym ostatnio coraz częściej boli mnie głowa. nigdy nie miałam takich problemów że coś boli, 2 lata nie było nawet u nas środków przeciwbólowych w apteczce bo nie było potrzeby. a ostatnio coraz cześciej boli mnie nad oczami, w okolicy brwi. najpierw raz-dwa razy w miesiącu, teraz już 2-3 razy w tygodniu  ibuprom pomaga ale bez tego nie da rady tak boli. nie wiem czy to z niewyspania czy co ....
bardzo fajny 
|
w nocy tylko ja wstaje.. od 8 msc nie mowiac ze ostatnia wysalam sie dzien przed porodem jak dostalam srodki nasenne i przeciwbolowe chyba
Edytowane przez esskapada
Czas edycji: 2014-02-16 o 23:14
|