Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 07:21   #883
marti_88
Raczkowanie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez nuno3 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam ale nie cytuję, bo cytowanie jakoś mi szwankuje.
Dziś spędziłam dzień z mężusiem. Było ogniste potem poszliśmy zjeść obiad na mieście i przy okazji zaliczyliśmy spacerek, a wieczorem film. Podczas oglądania mój ślubny odpłynął i teraz smacznie śpi, a ja nadrabiam Was

Lea_ny jutro wszystko sie wyjaśni czy była owulka

Leine śliczne jaja

Meire niezła akcja z tym przyłapaniem Coś słabo się zakamuflowaliście Swoją drogą to ciekawe jak my to będziemy kiedyś rozgrywać, żeby nie zostać nakryci przez dzieciaka

Dziewczyny napiszcie mi proszę jak się udostępnia wykres na ovuf. Szukam i nie mogę znaleźć. Po założeniu konta gdzieś to widziałam jak patrzyłam, a teraz chyba czarna dziura pochłonęła mi tę opcję
I dzięki za przyjęcie zaproszeń Te z Was, co znalazłam, to zaprosiłam, a kogo pominęłam to proszę o wysłanie mi zaproszenia. Nick taki sam mam.

Marti a można spytać czemu nie będziecie mieć ślubu?
Stwierdziłam, że to nie dla mnie. Żaden papier na świadectwo tego, ze sie kochamy jest mi nie potrzebny, a cala szopka zwiazana ze ślubem to nie moja bajka nie mówię, że na 100% nie; ale na pewno nie będzie to ślub kościelny, bo chociaż jestem wierzaca to nie chodzę do kosciola i nie uznaje takiej instytucji samej w sobie która została wykreowana x lat temu przez ludzi. Dla mnie to ciemnota, zabobon, pedofilia i stado pasibrzuchow. Ale w Boga wierze tak jak zostałam wychowana. Jednak brac ślub kościelny z moimi przekonaniami mijalo by się z celem i byloby dwulicowe. Ot tak

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Vioris ja też śląsk

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

A teraz spadam miłego dnia

marti_88 jest offline Zgłoś do moderatora