2014-02-17, 06:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Witajcie Dziewczynki
u nas końcówka zapraszania, weekend był pracowity
w tym tygodniu rozdajemy ostatnie sztuki przyznaję to z WIELKĄ ulgą spotkania same w sobie były w 90% bardzo miłe, ale proces zapraszania tak rozciągnął się w czasie, że już chcielibyśmy mieć to za sobą 
na tańcach jest fajnie walc angielski w sobotę szedł nam średnio ale wczoraj jakoś dużo lepiej,tak 'płynelismy' sobie i to bez żadnej pomyłki, nawet jedna para nas pokazywała jako wzór 
ale chyba darujemy sobie walca na pierwszy taniec, choć bardzo mi się podoba, jest taki efektowny i romantyczny to zawodowymi tancerzami nie jesteśmy i o pomyłkę w nim nietrudno, a potem sypie się wszystko no i boje się, jak w mojej sukni by mi się tańczyło
Cytat:
Napisane przez positive rebel
Iza, a TŻ Wrocławiak się liczy?? Bo on by chętnie z Wami na tą kawkę, piwko się umówił  A później będzie chodził na śluby i zda mi relację w stylu: "No Panna Młoda miała białą sukienkę, i miała takie ładne kwiatki"  
Dziewczynki, które chwalą jeszcze moje zapro - dziękuję Wam serdecznie
Testowałam dziś fryzurę próbną, coś w stylu koczka z warkoczem. Wyszło mniej więcej tak (na kwiatka nie patrzcie - to jeszcze z cywila, ale chciałam zobaczyć jakby się to komponowało). W sumie jestem całkiem zadowolona, choć definitywnie brakuje mi włosów i te warkoczyki wyszły mizerne. Na 100% muszę domówić pasma.
I proszę nie zwracać uwagi na odrosty oraz ten misz-masz w koczku  
|
ale piękna fryzura!!!!! :lov e: super Ci wyszła
za zaproszenia też  dobra robota!!!!
|
|
|