Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 08:29   #1630
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Moderna- bez męża niestety
Panika- na 11dni wracam z rodzicami na Święta do nas!

mnie chyba jakaś alergia dopadła bo starsznie mnie swędzą powieki od jakiegoś czasu
Ad 1 - za Lot ...!!
Ad 2 - sorry nie moglam sie powstrzymac dobrze ze tylko powieki cie swedza

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Jedyne źródło, z którego pije sama chętnie to prysznic
Ahahah zdolna Bestija z Zosi hihi

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
po waszych zachwalaniach chyba nabęde doidy bo O. już próbowała pić z kubka zwykłego
Ja mam tez 2 niee 3 i co NIC najlepiej z lyzeczki albo z Mamusinego Kubeczka

I witam sie z wami z ten deszczowy Poniedzialek - zaraz prom do szkoly do doczytam coscie tam pisaly ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Musiałam się w końcu odezwać bo już miałam sny w nocy z wami w roli głównej nie wiem czy ktoś mnie tu wspomniał że znów przepadłam ale tak mi się śniło
Yhmmmm przepraszam A KIM TY jestes :cojeste: ....??
Nie no zarcik taki Malusi z rana / nie pisalas bo ci sie marzyl ...!! Hahaha

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
Boszzz, nie da sie pisac na tej klawiaturze. Dni mojego lapka są policzone
Hehe mojego tyz - ale w Maju sprobuje go ost raz naprawic - bo watpie bym znowu znalazla lapka z 17,3calowym ekranem a innego nie Chce

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
wczoraj przewijałam J. o 23.30 nie wiem co mu się stało, przecież nie robi kupy w nocy, co to za zmiana spał na brzuchu, na kolanach z dupskiem w górze, żebym poczuła chyba
jak nie kupsko w odwecie za położenie do łóżeczka to za porzucenie przez ojca na noc. szantażysta mały!
Hehe .... Moze mu sie tak na tym brzuszku milunio scislo ze az kupunie zrobil...?
- my tez wczoraj na spacerze ze Milus jeszcze dzis nie robil ( od dlugiego czasu jedna na dzien to standard ). Taaaaa przebralysmy usikane ze spaceru a tu taka zrobil ze az pocieklo

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
dziś mam kolędę i wymyśliłam, że rano posprzątam, wszystko przygotuję i pojadę do mamy. wrócę dopiero wieczorem przed przyjściem księdza to mi może miłościwy synek nie zdąży nabałaganić

fotozagadka w fotoklubie! odpowiedź jutro
Yhmmm nie wiem po co sprzatac - jak Ksiadz tak czy siak wejdzie w Butach do nas zawsze idzie 1wszy w klatce i zawsze Jest Brudno - dobrze maja ci na 4pietrze juz czysciutkie buciki

Ide lukac .... Na ta zagadke

Cdn

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Karolllo & Matteo

jaka jest różnica wieku między Karolem a jego kolegą? odpowiedź we wtorek na głównym nagroda: drink i popcorn

YHMMM sadze ze Mateuszek jest straszy o 4miesiace

--------

Boshe jaki dzis Korek zazwyczaj jestem jakies 10km dalej aaaaa, ehh no ale jeszczd godzina do rozpoczecia - nie spieszy mi sie Czas mam - gorzej bedzie, jak taki korek bedzie o 13 jak bd wracala - bo ja na styk lece do Navu dzis bede tam na 14-15 a on jest to 15 ahaha - oby mi sie udalo dzis bo jutro nie mam czasu.

Bylam wczoraj na spacerze z mama - w tr i we te prawie 7km i jak na moja nadwage Umieralam podchodza pod gorke do domu - prawie 2h15' - czesciej by sie przydalo - to moze waga by we koncu zleciala tak min do 80 chociaz

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora